HASTANELER BÖLGESİNE ULAŞIM KOLAYLAŞACAK

147

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Şehir Hastanesi’ne Tavşanlı Çevreyolundan bağlantı yolu açmak için İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’ne ait binanın belediye tarafından satın alınarak yıkımına başlandığını açıkladı.

YIKIM ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’ın önderliğinde şehrimizde kentsel dönüşümden altyapı çalışmalarına, ulaşımdan çevre yatırımlarına kadar birçok konuda hizmetlerini sürdüren Kütahya Belediyesi, Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Şehir Hastanesi’ne Tavşanlı Çevreyolundan bağlantı yolu açmak için İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’ne ait binayı satın alarak yıkım çalışmalarına başladı. Yapılan yıkım çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, hastaneler bölgesine ulaşım için önemli bir çalışmayı başlattıklarını ifade etti.

TAVŞANLI YOLUNA DA BAĞLANACAK

Yapılan yıkım ve ardından açılacak yol ile ilgili açıklama yapan Başkan Işık, “Yıllarca Tarım İl Müdürlüğü’nde çalışan hemşehrilerimize lojman olarak hizmet vermiş bir bina. Milli Emlak Müdürlüğümüze aitti. Evliya Çelebi Devlet Hastanesi’nin önüne açtığımız bulvarın devamı için buradan Şehir Hastanesi’ne ve Evliya Çelebi Devlet Hastanesi’ne çevreyolu bağlantısını sağlamak üzere söz konusu binayı Milli Emlak Müdürlüğü’nden belediyemizin bütçesiyle satın alıp, terkini yapıp, şimdi de yıkımını gerçekleştiriyoruz. Hemen arkasından da üzerinde bulunduğumuz kavşaktan Tavşanlı Çevreyoluna bağlantıyı yapacak yol bağlantısını gerçekleştireceğiz.” ifadelerini kullandı.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *