ŞEHİR HASTANESİ BUGÜN AÇILIYOR

106

Perli Mahallesi’nde iftar sonrası vatandaşlarla bir araya gelen Kütahya Valisi Musa Işın, Şehir Hastanesi’nin bugün açılacağını müjdeledi. Işın, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitemize bağlı bir hastane daha inşa edeceğiz. Böylece ilimizde, 2 büyük yeni hastane olacak” dedi.

Ramazan ayı dolayısıyla başlattığı köy ve mahalle ziyaretlerini sürdüren Kütahya Valisi Musa Işın, Perli Mahallesi’nde iftar sonrası vatandaşların sorunlarını, talep ve önerilerini dinledi.

NEREDEYSE TÜM KÖYLERİ GEZDİ

Görevdeki ilk 7 ayında neredeyse Kütahya’nın tüm köylerini ziyaret etme fırsatı bulduğunu belirten Vali Işın, “Ramazan ayında da kıymetli hemşehrilerimle bir araya gelerek sohbet ediyoruz. Köy ziyaretlerimize devam edeceğiz” dedi.

‘TEMEL PROBLEMLER ÇÖZÜLMÜŞ VAZİYETTE’

Kütahya’da devletin, İl Özel İdaresinin ve kamu kurumlarının sunmuş olduğu hizmetlerin köylerin temel sorunlarını çözdüğünü ifade eden Vali Işın, “İlçe ziyaretlerimde sadece kaymakam ve belediye başkanıyla değil, aynı zamanda muhtarlarımızla da bir araya geliyorum. Onların problemlerini dinliyor ve ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyorum. Karşılaştığımız sorunlar genellikle hizmetlerin aksamaları veya yenilenme talepleri oluyor. Yol, elektrik ve sağlık hizmetleri gibi temel hizmetlerde büyük bir problemimiz yok, bu konuda devletimiz ve hükümetimiz çok iyi çalışmalar yapmıştır” diye konuştu.

Şehir Hastanesi’nin açılışını bugün yapacaklarını müjdeleyen Vali Işın, “Yatak kapasitesi yüksek, modern cihazlarla donatılmış büyük bir hastane açacağız. Allah izin verirse, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitemize bağlı bir hastane daha inşa edeceğiz. Böylece ilimizde, 2 büyük yeni hastane olacak” dedi.

‘ELEKTRİK HATLARININ YÜZDE 60’I YENİLENDİ’

Köylerden gelen elektrik kesintileriyle ilgili sorunlara da değinen Vali Işın, ildeki elektrik hatlarının yüzde 60’ının yenilendiğini ve sorunun çözümü için ellerinden geleni yaptıklarını belirtti.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *