YEDİGÖLLER 100. YIL KÜLTÜR PARKI’NDA: 57’NCİ ALAY İÇİN BÜYÜK MÜCADELE

82

Çanakkale Zaferi Şehitlerini Anma Oryantiring Yarışı’nda sporcular, 5 kategoride haritada yer alan hedefleri bularak 57. Alay için mücadele etti.

Çanakkale Zaferi Şehitlerini Anma Oryantiring Yarışı’nda sporcular, Yedigöller 100. Yıl Kültür Parkı’nda 57. Alay için mücadele etti.

Sporcular, haritada yer alan hedefleri bularak Yedigöller 100. Yıl Kültür Parkı’ndaki parkuru tamamladı. 5 kategoride gerçekleştirilen yarışmada, kendi kategorilerinde derece elde eden sporcular, yarışma sonunda madalyalarını ve Kütahya Belediyesinin hazırlamış olduğu hediyeleri aldılar. Birbirleriyle kıyasıya mücadele eden sporcular, unutulmaz bir yarışa imza attıklarını belirterek 57. Alay için koşmanın heyecanını yaşadıklarını ifade ettiler.

100’E YAKIN SPORCU KATILDI

Kütahya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Oryantiring Antrenörü aynı zamanda il temsilcisi Nadire Ulutaş, yarışma sonunda yaptığı açıklamada, “18 Mart Çanakkale Zaferi Şehitlerini Anma Oryantiring yarışını başarı ile tamamladık. Arazinin haritasının çıkarılması için Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık tarafından destek verildi. Kendilerine teşekkür ederiz. Kategori olarak genç erkek, genç kız, yıldız erkek, yıldız kız ve küçükler olmak üzere 5 kategoride yarışmamızı tamamlamış olduk. Küçükler kategorisinde sporcularımız velileri ile yarışı tamamladı. Toplamda yüze yakın sporcumuz katılım gerçekleştirdi. Önümüzdeki hafta Cumartesi günü Tavşanlı ilçesinde bir yarışma planlamaktayız. Katılım sağlamak isteyen, branşı öğrenmek isteyen ilgisi olan sporcularımızı bu yarışmalara bekliyoruz” dedi.

Yarışma sonunda sporcular aileleri ile birlikte Yedigöller 100. Yıl Kültür Parkı’nda güzel vakit geçirdiler.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *