‘ŞANSIMIZ OLDUĞU SÜRECEK PES ETMEK YOK’ ŞAMPİYONLUK KUPASI KÜTAHYA’YA GELECEK

167

Osmaniyespor maçından galip ayrılarak büyük bir stresi üzerlerinden attıklarını ifade eden Belediye Kütahyaspor Teknik Direktörü Efrahim Alkın, “Play off potasındayız. Bizim için şans yüzde 1’de olsa şanstır. Sonuna kadar mücadele edeceğiz. Final oynayıp kupayı Kütahya’ya getireceğiz”dedi.

‘BERABER YÜRÜDÜK BU YOLLARDA’

Belediye Kütahyaspor Teknik Direktörü Efrahim Alkın, Belediye Kütahyaspor taraftar grubu Mavi Şimşek’in iftar programında takımdaki son duruma dair açıklamalarda bulundu. Organizasyon için Mavi Şimşek’e teşekkür eden Alkın, “Biz beraber yürüdük bu yollarda. Gerçekten de onlarla yıllarımız geçti. Sağ olsunlar şampiyonluklarımızda, stadyumlarda tüm maçlarımızda beraberdik. Bugün de iftar ortamında beraber olduk, duygusal anlardı. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Hepsi canımız, ciğerimiz. İftardaki bu coşkuyu statta da bekliyoruz.” şeklinde konuştu.

‘PLAY OFF POTASININ İÇİNDEYİZ’

Kulüp yönetiminin memleketin evlatlarına güvenmesi ile yuvasında Teknik Direktörlük yapma gururunu yaşadığını belirten Alkın, “Görevimize böylece başladık. Takımımız hiçbir zaman iddiasız bir takım değil. Şu anda play off potasının içerisindeyiz ve her zaman söylüyorum bu takım bu memleketin evlatları ile beraber, o kupayı Kütahya’ya getirecek. Bizim için şans yüzde 1’de olsa şanstır. Asla pes eden, yılan ya da geri vites yapan bir karakterimiz yok. Sonuna kadar mücadele edeceğiz.”dedi. Final oynayıp kupayı Kütahya’ya getireceklerini vurgulayan Alkın, oyunculara, teknik ekibe, taraftara ve yönetime çok güvendiğinin altını çizdi.

‘GALİBİYETLE STRESİ ATTIK’

Takımın çok stresli maçlar oynadığına dikkat çeken Alkın, “Her maç stresli. Bayburt Özel İdare Spor düşmeye oynuyordu, şon şansıydı. Osmaniye ile oynadık play offlar için çok şanslarıydı. O yüzden hep kritik maçlar oynuyoruz.” Dedim Takımın 4 haftadır galip gelemediği için galibiyete ihtiyacı olduğunu Osmaniyespor maçından galip ayrılarak bu stresi üzerlerinden attıklarını dile getiren Alkın, bundan sonraki süreçte hem oyunsal hem de skor anlamında takımın iyi işler yapacağını vurguladı.

‘SİVAS’TAN ÜÇ PUANLA DÖNECEĞİZ’

Takımda büyük bir eksik olmadığına değinen Alkın, “Hafif sakatlıkları olan futbolcularımız var. Uğur ve Feyyaz’ın hafif, kısmi sakatlıkları var.  Onun dışında hiçbir eksiğimiz yok. İnşallah Sivas’tan da 3 puan alıp yolumuza en iyi şekilde devam edeceğiz.” İfadelerini kullandı.

ENGİN SAĞLAM




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *