EK BİNA TAŞINIYOR

532

Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ek Hizmet Binası’nda bulunan hastalar, Şehir Hastanesi’ne taşındı. Kütahya İl Sağlık Müdürlüğü Acil Servis Hizmetleri’nin Şehir Hastanesi ve Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ana Binasında sunulacağını ifade açıkladı.

Kütahya Şehir Hastanesi faaliyete başlamasıyla birlikte Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ek Hizmet Binası’nda bulunan hastalar, Kütahya 112 İl Ambulans Servisimizin koordinasyonunda Kütahya Şehir Hastanesi’ne taşındı.

HASTALAR SORUNSUZ TAŞINDI

112 ekiplerince yataklarından alınarak yataklarına nakledilen hastalar, personellerin özverili çalışması sayesinde herhangi bir aksaklık yaşanmadan taşındı.

Öte yandan Kütahya İl Sağlık Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada Kütahya il merkezinde Acil Servis Hizmetleri’nin 5 Nisan tarihinden itibaren Kütahya Şehir Hastanesi ve Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ana Bina olmak üzere iki merkezde sunulacağını ifade edildi.

Henüz kesin bir açıklama gelmese de Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ek Hizmet Binasında sağlık hizmetinin tamamen son bulması bekleniyor.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *