SON MAÇINDA TEK GOLLE YENİLDİ

133

Belediye Kütahyaspor ligde ki son maçında Erbaaspor ile karşı karşıya geldi. Maçı 10 kişi tamamlayan Belediye Kütahyaspor sahadan 1-0 mağlup ayrıldı.

3. Lig 3. Grupta mücadele veren Belediye Kütahyaspor ligde ki son maçında Tokat ekibi Erbaaspor ile karşı karşıya geldi. Deplasmanda oynanan Belediye Kütahyaspor yedek ağırlıklı bir kadro ile sahaya çıkarken maçta iki takımda pozisyonlar buldu.

İLK YARIDA GOL SESİ ÇIKMADI

Belediye Kütahyaspor karşılaşmanın ilk yarısında zaman zaman etkili oldu. Özellikle uzun boylu golcüsü Feyyaz Aydın ile hol arayan Belediye Kütahyaspor aradığı golü bulamadı. Kalesinde ki atakları da savuşturmayı başaran Belediye Kütahyaspor maçın ilk yarısını 0-0 eşitlikle kapattı.

İKİNCİ YARI 10 KİŞİ KALDI

Belediye Kütahyaspor karşılaşılmanın ikinci yarısında ise zaman zaman rakip kalede etkili olsa da daha çok sahası da oyunu kabul etmek zorunda kaldı. Dakikalar 73’ü gösterdiğinde Uğur Bulut kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı.

10 kişi kalan Belediye Kütahyaspor defans hattına ağırlık verirken maçın son dakikalarında Erbaaspor penaltı vuruşu kazandı.

Vuruşu Erbaa gole çevirdi ve 1-0 öne geçti. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Erbaaspor 1-0 galip tamamladı.

PLAY-OFF MAÇI OYNAYACAK

Belediye Kütahyaspor Perşembe günü Play-off maçında deplasmanda Silivrispor ile karşılaşacak. Zorlu karşılaşmada Belediye Kütahyaspor 2. Lig için mutlak kazanmak istiyor. ENGİN SAĞLAM




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *