ÇALACAĞINIZ BİR KAPI VAR

354

DPÜ’nün yaşadıkları maddi manevi tüm zorluklarda öğrencilerinin yanında olduğunu ifade eden DPÜ Rektör Kızıltoprak, “Yemek ücretimiz 10 TL, bir süre daha bu fiyatı artırmadan öğrencilerimize aynı hizmeti vermek için planlama yaptık. Üniversitemizde devletimizin görevlendirdiği psikologlar var. Onlarla da sürekli temas halindeyiz” dedi.

ÖĞRENCİLİK ZORDU ARTIK DAHA ZOR

Son dönemde yaşanan ekonomik çalkantılar sebebiyle zaten zor olan öğrencilik dönemleri daha da güç bir hal aldı. Tüm yurtta öğrenci yemekhanelerindeki fiyatlar ve öğrencilerin üniversite okurken karşılaştığı zorluklar sık sık gündem olurken Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Rektör Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, DPÜ kaynaklarının yine DPÜ öğrencileri için ayrıldığını ifade etti.

‘FİYAT ARTIRMADAN AYNI HİZMETİ VERECEĞİZ’

DPÜ’de öğrencilere verilenen yemek hizmetinin öğün başı 10 TL olduğunu ifade eden Rektör Kızıltoprka, “Yemeğe zam yapmadık. Son olarak bu konu ile ilgili daire başkanlığı ile toplantı yaptık. Bu fiyattan hizmet vermeyi daha ne kadar daha sürdürülebiliriz diye planladık. Bir süre daha bu fiyatı artırmadan öğrencilerimize aynı hizmeti vereceğiz.” Şeklinde konuştu.

Sabah kahvaltılarının çoğunda öğrencilerle bir araya geldiğini ifade eden Rektör Kızıltoprak, “Öğrencilerimizin talebi ile bir öğün daha ekledik” dedi. Öğrencilerinin kendisine ulaşan her türlü sorunu ile ilgilenmeye çalıştığını ifade eden Rektör Kızıltoprak, “Telefonum öğrencilerimde var. Üniversitemizde devletimizin görevlendirdiği psikologlar var. Onlarla da sürekli temas halindeyiz. Sorunlar ne yönde yoğunlaşıyor inceliyoruz.” Dedi.

DPÜ ÖĞRENCİSİNE ÜCRETSİZ PSİKOLOJİK DESTEK

DPÜ öğrencilerine Mediko Sosyal ve Gençlik Danışma Merkezinde ücretsiz danışma hizmeti de veriyor. Öğrenciler “randevu.dpu.edu.tr.” randevu adresi ile dpü.edu.tr uzantılı mail adresleri ve şifreleri ile randevu alarak Uzman Psikolog Eren Tuncay’ın danışanı olabiliyor.

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *