ŞİMŞEK BİR İSİMİ DAHA AÇIKLADI

705

Belediye Kütahyaspor, sağ bek için genç bir isimle anlaştığını duyurdu. Uşakspor’dan transfer edilen Muhammed Fatih Kunat yeni sezonda Belediye Kütahyaspor forması giyecek

Transfer çalışmalarına ara vermeden devam eden Belediye Kütahyaspor yönetimi sağ bek mevkiine genç bir ismi transfer etti. 2001 doğumlu Muhammed Fatih Kunat kulüp tesislerine gelerek yapılan görüşmeler sonrasında sözleşmeye imza attı. Geçtiğimiz sezon 2.lig’de Uşakspor forması giyen Muhammed Fatih Kunat ligde 10’u ilk 11 olmak üzere 12 maçta forma giydi. Türkiye kupasında da 90 dakika forma giyen Kunat yeni sezonda Belediye Kütahyaspor için mücadele verecek.

7’İNCİ TRANSFER OLDU

Belediye Kütahyaspor transfer çalışmalarını sürdürürken son olarak açıklanan Muhammed Fatih Kunat takımın 7’inci dış transferi oldu. Belediye Kütahyaspor daha önce Fatsa Belediyespor’dan M.Burak Çelik, Edirnespor’dan Önder Akdağ, İskenderunspor’dan kiralık olarak Kadir Bilimlier, Kırkkalespor’dan Yasin Reis, Nevşehirspor’dan Niyazi Çolak, Edirnespor’dan İsmail Karakaş’ı transfer etmişti. Belediye Kütahyaspor iç transferde ise Emrah Dağ, Hasan Sürmeli ve Erdinç Çepoğlu ile de anlaştığını duyurdu.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *