TEK YILDIZLI ŞİMŞEK: 1-0

465

Belediye Kütahyaspor, Şile Yıldızspor’u Dumlupınar stadında ağırladı. Zayıf rakibi karşısında kötü bir futbol oraya koyan ve girdiği pozisyonları cömertçe harcayan Belediye Kütahyaspor 85’inci dakikada penaltıdan attığı golle 3 puanın sahibi oldu. Şimşek’in bu performansı ilerleyen haftalar için endişelendirdi  

3. lig 1. Grupta mücadele veren Belediye Kütahyaspor, sahasında Gema Polimer Şile Yıldızspor’u ağırladı.  Belediye Kütahyaspor, eski teknik direktörü Polat Çetin’in çalıştırdığı ligde alt sıralardan kurtulmak isteyen Gema Polimer Şile Yıldızspor karşısında önceki haftalarda ilk 11’de oynattığı Yasin Reis, Niyazi Çolak gibi oyuncuları kadroya almayan İsmail Güldüren, Onur Şirin ve Talha Mayhoş’u ise kulübeye çekti. Emrah Dağ ve Özgür Kazan’la orta sahada daha defansif bir yapıya bürünen Belediye Kütahyaspor, ilk dakikalarda cılız ataklarla maçı geçirirken, İlk yarının son anlarında gole yaklaşsa da yine ses çıkmadı. Bilal Şeflek ile yüzde 100’lük pozisyondan yararlanamayan Belediye Kütahyaspor, son dakikalarda Yusuf Atasoy ile bir kez daha yüzde yüzlük pozisyonu elinin tersiyle itti ve ilk yarı 0-0 sona erdi.

İSTEK VAR OYUN YOK

Belediye Kütahyaspor zayıf rakibi karşısında ikinci yarıya daha istekli başlasa da ilk yarıda olduğu gibi ortaya kayda değer bir pozisyon koyamadı. Sürekli kanatları deneyen ancak bir sonuç alamayan Belediye Kütahyaspor ileride çoğalmakta da sorunlar yaşayınca golde bir türlü gelmedi. Rakibinin zaman zaman çokta etkili olmayan ataklarını savuşturmayı başaran Belediye Kütahyaspor’da kırılma anı 80’inci dakikada yaşandı. Gema Polimer Şile Yıldızspor atağında Kaleci Hasan yüzde yüzlük gol pozisyonunda önemli bir kurtarış yaparak adeta takımını ipten almayı başardı. Bu pozisyondan 3 dakika sonra araya atılan pasta Önder Akdağ sol çaprazdan ceza sahasına girdi ancak rakibinin müdahalesiyle yerde kaldı. Hakem penaltı noktasını gösterirken, penaltıyı tecrübeli oyuncu Talha Mayhoş gole çevirdi ve taraftara koşarak gol sevincini yaşadı. Maçın son saniyelerinde Talha ile yüzde yüzlük bir pozisyondan yararlanamayan Belediye Kütahyaspor zor olsa da maçtan 3 puan çıkarmayı başardı.

ŞİMŞEK ALARM VERİYOR

Belediye Kütahyaspor, sezon başından buyana önemli puan kayıpları yaşarken, Gema Polimer Şile Yıldızspor gibi güçsüz bir rakip karşısında kötü bir futbol oynaması ilerleyen haftalar için endişeleri de artırdı. Maç sırasında taraftarlar ‘Bu takım neden oynamıyor’, ‘Bu takımı yenemeyeceksek hangi takımı yeneceğiz’ gibi serzenişlerde bulunduğu görüldü.

ŞİMŞEK 5’İNCİ SIRAYA YÜKSELDİ

Belediye Kütahyaspor, Gema Polimer Şile Yıldızspor karşısında aldığı galibiyetle hanesine zorda olsa 3 puanı yazdırırken, haftayı 5’inci sırada kapattı. Ağrı, Karşıyaka, Belediye Derince gibi takımların puan kaybettiği haftada 3 sıra yükselen Belediye Kütahyaspor, liderin 11 puan, ikinci ısrada ye alan Orduspor’un ise 3 puan gerisinde yer alıyor




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *