TEK HEDEF GALİBİYET

619

Belediye Kütahyaspor, sahasında Karbel Karaköprü Belediyespor’u ağırlayacak. Maçtan 3 puanla çıkmayı hedefleyen Belediye Kütahyaspor, 3’te 3 yaparak zirveyi zorlamak istiyor

3. lig 1. Grupta mücadele veren Belediye Kütahyaspor, Pazar günü saat 14.00’da Karbel Karaköprü Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Dumlupınar stadında oynanacak olan karşılaşma öncesi hazırlıklarını büyük ölçüde tamamlayan Belediye Kütahyaspor, kazanarak yoluna devam etmenin hesaplarını yapıyor. Güçlü rakibi karşısında galibiyet serisini 3’e çıkarmak isteyen Belediye Kütahyaspor’da sakatlığı devam eden ve sezonu kapatan M. Burak ve kadro dışı kaldığı belirtilen Yasin Reis yer almayacak. Emrah Dağ’ın son durumu ise maç saatinde belli olacak.

DERBİ GİBİ MAÇ OLACAK

Belediye Kütahyaspor-Karbel Karaköprü Beleidyespor karşılaşması grupta büyük bir önem taşıyor. Ligin zirvesini zorlayan iki ekibin karşılaşmasından galip çıkan zirve yarışına da yakından devam edecek. Belediye Kütahyaspor’un rakibi Karbel Karaköprü Beleidyespor ligde 4’üncü sırada yer alırken, istikrarlı bir şekilde yoluna devam ediyor. Karbel Karaköprü geçtiğimiz günlerde Lider Mersin’i 2-1 mağlup etmeyi başarmıştı.

KAZANMAKTAN BAŞKA

BİR ŞEY DÜŞÜNMÜYOR

Beleidye Kütahyaspor, bu zorlu maç öncesinde kazanmaktan başka bir şey düşünmezken, istikrarlı oyununu da sürdürmesi bekleniyor. Kazanarak haftayı 6 puanla kapatmak isteyen Belediye Kütahyaspor, zorlu görünün haftadan da kayıpsız çıkmış olacak. Belediye Kütahyaspor’da teknik direktör İsmail Güldüren’in kazanan kadroyu bozması beklenmiyor. 




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *