DEPLASMANDA HEDEF İYİ OYUN İYİ SKOR

442

Yarın oynanacak Yomraspor deplasmanından iyi oyun, iyi skorla dönmek istediklerini belirten Belediye Kütahyaspor Teknik Direktörü Bekir Ozan Has, “Zorlu ikinci yarı bizleri bekliyor” dedi.

‘ZORLU İKİNCİ YARI BİZİ BEKLİYOR’

Belediye Kütahyaspor Teknik Direktörü Bekir Ozan Has Yomraspor maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Kütahya’da başladıkları ikinci yarı hazırlıklarını Antalya’daki kampla tamamladıklarını belirten Has,  “Zorlu ikinci yarı bizleri bekliyor ve bu bilinçle hazırlıklarımıza devam ediyoruz.” Şeklinde konuştu.

‘TRANSFELER CİDDİ KATKI SAĞLAYACAK’

Takıma yeni arkadaşlarının da dahil olduğunu hatırlatan Has, imkanlar dahilinde aldıkları oyuncuların kendilerine ciddi katkısı olacağına inandığını açıkladı. Has, bu transferler konusunda kendilerine imkan yaratan başta Prof. Dr. Alim Işık, Belediye Başkan yardımcıları, Kulüp Başkanı Erdoğan Çolak ve yöneticilere teşekkür etti.

İkinci yarıya deplasmanda oynanacak Yomraspor maçıyla başlayacaklarını ifade eden Has, “İnşallah deplasmandan, iyi oyun ve iyi skorla dönmek istiyoruz. Amacımız ikinci yarıya iyi başlayıp sezon sonu hedeflediğimiz noktaya gelmek. İnşallah bunu da, takım ve şehir birleşerek başaracağız” dedi.

İSMAİL GÜL




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *