BİRKAÇ SAAT İÇİN GELEN YARDIMLARI GÖRÜNCE DUYGULANMAMAK İMKANSIZ

208

Simav belediyesi vatandaşlarına afet bölgesi için yardım çağrısı yaptı. Yapılan açıklamanın ardından belirlenen bölgeye gelen yardımları gören Simav Belediye Başkanı Adil Biçer “Hemşerilerimizin sadece birkaç saat içinde gönderdiği yardımları görünce duygulanmamak imkansız” dedi.

DEPREM KOORDİNASYON EKİBİ KURULDU

Simav, deprem ile ilgili koordinasyon toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda; deprem bölgesi ile gün içerisinde yapılan görüşmelerin sonucunda bölgeden gelen talepler ve bölgenin ihtiyaçları değerlendirildi. Deprem bölgesi ile gerekli koordinasyonun sağlanması ve sürecin sağlıklı bir şekilde yürütülmesi için kurulan “Simav afet komisyonu” tarafından toplanan nakit yardımlar AFAD hesabına yatırılacağını,  Ayni yardımlar ise Simav Belediyesi Tarafından deprem bölgesine gönderileceği açıklandı. Yardım toplama kampanyası geçtiğimiz gün itibariyle başladı.

ELİMİZDEN GELENİN

FAZLASINI YAPACAĞIZ

Yapılan açıklamanın ardından belirlenen toplama merkezine vatandaşlar yardımlarını götürmeye başladı. Kültür Merkezi’nde oluşturulan yardım toplama merkezinde konuşan Simav Büyük Şehir Belediye Başkanı Adil Biçer “Hemşerilerimizin sadece birkaç saat içinde gönderdiği yardımları görünce duygulanmamak imkansız” dedi. Simav olarak topyekûn gayret edeceklerini belirten Biçer “Acımız çok büyük, yaralarımızı birlikte saracağız. Deprem bölgesinde bu soğuk kış gününde dışarıda kalan vatandaşlarımız için elimizden ne geliyorsa daha fazlasını yapacağız” şeklinde konuştu. Duyarı vatandaşlarına seslendiğini vurgulayan Biçer” Duyarlı hayırsever hemşerilerime kampanyaya gösterdikleri yoğun teveccüh için ayrıca yardım toplama merkezimizde gönüllü olarak çalışan tüm hemşerilerime ve belediye personelime yürekten teşekkür ediyorum. Yardım toplama çalışmamız yarın ve daha sonraki günlerde de devam edecek.” ifadelerini kullandı.

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *