‘İSTİHDAM TEK YÖNLÜ OLMAZ’

116

Tek yönlü bir ekonomik kalkınma ve istihdam olamayacağının altını çizen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, Kütahya’da iş insanlarından, milletvekillerinden, AK Parti Belediye Başkan Adayı Kamil Saraçoğlu’ndan kadınları istihdama yönlendirme ricasında bulundu.

‘KÜTAHYA’DA KADINLARI

İSTİHDAMA YÖNLENDİRİN’

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, Kütahya ziyaretinde kadın istihdamının önemine dikkat çekti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı eşi Emine Erdoğan’ın öncülüğünde kadın istihdamının artırılması noktasında İş Pozitif adında projeyi başlattıklarını açıklayan Bakan Işıkhan, Kütahya’da iş insanlarından, milletvekillerinden, AK Parti Belediye Başkan Adayı Kamil Saraçoğlu’ndan kadınları istihdama yönlendirme ricasında bulundu.

Tek yönlü bir ekonomik kalkınma ve istihdam olamayacağının altını çizen Bakan Işıkhan, proje kapsamında bir ay içinde 50 binin üzerinde kadının istihdama katıldığını belirtti. Kalkınmanın kadın,erkek, genç, dezavantajlı grupları ile hep birlikte bir gerçekleşirse gerçek bir kalkınma olacağına değinen Işıkhan, Türkiye yüzyılı hedeflerine hep birlikte ulaşmak için destek istedi.

ENGİN SAĞLAM




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *