KÜTAHYA BELEDİYESİ İTFAİYE MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ 5 KİŞİYE SAĞ ULAŞTI

976

Deprem bölgesinde enkaz altındaki vatandaşlara umut olan Kütahya Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, depremden 43 saat sonra Akın ailesinden anne Azime ve kızları Nurgül, Damla ve Tuğba’yı, 72 saat sonra ise Yusuf’u sağ olarak kurtardı.

Kütahya Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri depremdeki arama kurtarma çalışmalarında saatler sonra mucize kurtuluşa ortak oldu.

Kütahya Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen ve birçok ilde yıkıma neden olan depremlerin ardından vakit kaybetmeden deprem bölgesine hareket etti. 

Kütahya Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, saatler süren uğraş sonucu önce 16 yaşındaki Şevval’i ve minik Semih’i de enkazdan sağ olarak kurtardı. Daha sonra umutlara yenileri eklendi.

43. VE 72. SAATİN

SONUNDA KURTULDULAR

Deprem bölgesinde arama kurtarma çalışmalarını dikkatli bir şekilde çalışmalarını sürdüren Kütahya Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, depremden 43 saat sonra Akın ailesinden anne Azime ve kızları Nurgül, Damla ve Tuğba’yı sağ olarak kurtardı.

Depremden 72 saat sonra bir mutlu haber daha geldi. Ekipler, Yusuf’u sağ olarak kurtardı.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *