BAŞVURU SÜRESİ UZATILDI

245

TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu ve TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Seçimleri İçin Başvuru Tarihi 19 Eylül 2023 Salı günü saat 16.00’a kadar uzatıldı. TOBB İl Kadın Girişimciler Kuruluna üye olacak kadın girişimciler ve TOBB İl Genç Girişimciler Kuruluna üye olacak genç girişimciler için başvuru şartları da açıklandı.

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) TOBB il Kadın Girişimciler Kurulu ve TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Seçimleri için başvuru tarihinin uzatıldığını duyurdu.

SON TARİH 19 EYLÜL

TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu ve TOBB İl Genç Girişimciler Kurullarına üye olmak isteyen girişimciler başvuru tarihleri, başvuruların değerlendirme süreci dikkate alınarak, en geç 19 Eylül 2023 Salı günü saat 16.00’a kadar, TOBB Girişimcilik Bilgi Sistemi http://girisimcilik.tobb.org.tr/ üzerinden online olarak yapabilecek.

KİMLER BAŞVURUDA BULUNABİLİR?

TOBB İl Kadın Girişimciler Kuruluna üye olacak kadın girişimcilerin, Ticaret Siciline kayıtlı, gerçek kişi tacir veya tüzel kişilerin ortağı, yönetim kurulu üyesi, yöneticisi, genel müdürü veya murahhas azası olması gerekiyor. O ilde bulunan bir fakülte, yüksekokul ya da enstitüde, girişimcilik konusunda çalışmalar yürüten üniversite öğrencileri, öğretim görevlileri veya öğretim üyeleri ile toplum nezdinde saygınlık uyandıran diğer gerçek kişiler de il kurul üyesi olarak belirlenebilecek. Geçmiş dönem Kadın Girişimciler Kuruluna kayıtlı üyelerin de üyeliğini devam ettirmek istemesi durumunda, ilgili online linkten başvuru yapması gerekiyor.

TOBB İl Genç Girişimciler Kuruluna üye olacak genç girişimcilerin, 18 yaşından gün almış, 40 yaşından ise gün almamış olması, Ticaret Siciline kayıtlı, gerçek kişi tacir veya tüzel kişilerin ortağı, yönetim kurulu üyesi, yöneticisi, genel müdürü veya murahhas azası olması gerekir. O ilde bulunan bir fakülte, yüksekokul ya da enstitüde, girişimcilik konusunda çalışmalar yürüten üniversite öğrencileri, öğretim görevlileri veya öğretim üyeleri ile toplum nezdinde saygınlık uyandıran diğer gerçek kişiler de il kurul üyesi olarak yaş sınırı aranmaksızın belirlenebilir. Geçmiş dönem Genç Girişimciler Kuruluna kayıtlı üyelerin de üyeliğini devam ettirmek istemesi durumunda, ilgili online linkten başvuru yapması gerekiyor.

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *