MHP KÜTAHYA MİLLETVEKİLİ AHMET ERBAŞ BÖLGEDEN AÇIKLADI: ‘ISITICI VE TÜP İHTİYACI VAR’

324

Deprem bölgesinde bulunan MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, “Şu an en büyük ihtiyaç ısınma sorunu; küçük ısıtıcılar ve tüpler, seyyar tuvalet büyük ihtiyaç durumundadır” Dedi. Kütahya Belediyesinin adeta belediyeye kamp kurarak, yardımları bölgeye taşıdığını ifade eden Erbaş, “Tek yürek olarak bunun da üstesinden geleceğiz.” Dedi.

TÜRKİYE TEK YÜREK

Kahramanmaraş’ta meydana gelen “Asrın felaketi” olarak nitelendirilen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerden sonra yaraların en kısa sürede sarılması için Tüm Dünya ve tüm Türkiye tek yürek oldu.

Ülkenin her bir noktasında tırlarla bölgeye yardımlar giderken, Deprem bölgesinde bulunan MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, ısıtıcı ve tüp ihtiyacının olduğunu söyledi.

‘MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN’

MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş ; “Milletimizin başı sağ olsun. Tüm Türkiye, bundan önceki afetlerde de olduğu gibi, “Birimizin eline diken batsa, hepimizin canı acır.” Mantığı ile elinden geldiğince yardıma koştu. Allah herkesten razı olsun. Devletimiz de tüm imkanlarını seferber ederek yaraların sarılması için çalışıyor.” İfadelerini kullandı.

‘SEYYAR TUVALET BÜYÜK İHTİYAÇ’

Tüm yurttan yemek gönderildiğini açıklayan Erbaş,  “Şu anda yemek ihtiyacı yok gibi görünüyor. Şu an en büyük ihtiyaç ısınma sorunu, küçük ısıtıcılara ve tüplere ihtiyaç var. Birde seyyar tuvalet büyük ihtiyaç durumundadır. Depremin olduğu andan itibaren Kütahya Belediyesi adeta belediyeye kamp kurarak, Kütahya halkımızın yardımlarını buraya ulaştırdı. Hem de belediye olarak büyük yardımlar yaptı. Belediye Başkanımıza da konuyu ilettim. Tekrardan ülkemizin, halkımızın başı sağ olsun. Tek yürek olarak bunun da üstesinden geleceğiz.” Dedi.

AKRABALARI DEPREMDE VEFAT ETTİ
Açıklanan son rakamlara göre 20 binden fazla yurttaşımızın hayatını kaybettiği “Asrın felaketi” Maraş depreminde, MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş’ın Adana’da yaşayan akrabaları da hayatını kaybetti. Cumartesi günü göçük altından çıkartılan iki akrabası Pazar günü Bursa’da toprağa verilirken, bir akrabası da halen Adana Şehir Hastanesi yoğun bakımında tedavi görüyor.

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *