EN KISA SÜREDE EN İHTİYAÇ DUYULANI YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ

258

Kırvadililer Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği afet bölgesine gönderilmek üzere 3 bin çuval odun, 20 çuval çıra desteğinde bulundu. Dernek başkanı Üzeyir Kanık “En çok ihtiyaç duyulan konu haline gelen odunlar çuvallandı, yüklendi ve en kısa ulaşması için kamyonumuz dualarla yola çıktı” dedi.

Deprem bölgesine gönderilmek üzere Simav Kırvadililer Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından deprem bölgesine yaklaşık 3000 çuval kesilmiş ve çuvallanmış yakacak odun, 20 çuval çıra gönderildi.
Simav Kırvadililer Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Üzeyir Kanık, “Kırvadi bölgemizdeki köylerde yaşayan vatandaşlarımızdan deprem bölgesine yakacak konusunda büyük destek gelmiştir. Aksaz, Hisarbey, Kızılcık, Kiçir, Yeniköy ve Hacı Hüseyin Efendi köylerinden toplanan yaklaşık 3000 çuval yakacak odun ve 20 çuval çıra hiç zaman geçirilmeden deprem bölgesine gönderildi” dedi.
Kanık yaptığı açıklamada; “Yakacak konusunda bize destek veren Kırvadi bölgesi muhtarlarımıza ve vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum ve teşekkür ediyorum. Öte yandan depremin duyulmasının hemen ardından yardım konusunda harekete geçen Kırvadi bölgesi köy muhtarları topladıkları gıda, ısıtıcı, kışlık giyecek, battaniye, çocuk maması ve bezi gibi malzemeleri Simav Belediyesi Kültür Merkezinde bulunan yardım toplama merkezine ulaştırarak deprem bölgesine gönderdikten sonra hava şartlarını da dikkate alarak en çok ihtiyaç duyulan konu haline gelen yakacak konusunda da çalışmasını sürdürmüş ve kısa sürede topladığı yakacak odunları çuvallayıp deprem bölgesine göndermiştir. Ayrıca Kırvadi Bölgesi Köy Muhtarları köylerinde toplanan nakit yardımları da belirlenen Deprem Hesap numaralarına aktarmıştır” dedi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *