BAŞKAN IŞIK YENİ TRANSFERLERLE TANIŞTI: ‘ŞAMPİYONLUĞA İNANCIMIZ TAM’

482

Belediye Kütahyaspor’un antrenmanının ziyaret eden Belediye Başkanı Alim Işık, “Geride kalan süreçte bazı aksamalar olsa da şampiyonluk hedefimizden sapmış değiliz” ifadelerini kullandı. Mavi lacivertli takımın yeni transferleri de açıklamalarında şampiyonluğa inançlarının tam olduğunu vurguladı. 

4 FUTBOLCU İMZA ATTI

Devre arasında kadrosundaki eksik mevkileri tamamlamak adına, transfer çalışmalarını sürdüren Belediye Kütahyaspor Yönetimi, 4 yeni futbolcunun takıma katıldığını açıkladı.

Ptt 1.Lig ekibi Adanaspor’dan 20 yaşındaki savunma oyuncusu Berkan Güner ile sözleşme imzalandı. Deprem felaketi sonrasında 1.Ligden çekilen Adanaspor’dan transfer edilen Berkan Güner, Bursa Kestel Belediyespor ile Karşıyaka takımlarında da forma giydi.

Deprem felaketi sonrasında ligden çekilen Osmaniyespor’dan 25 yaşındaki solbek Ekrem Çalışanlar ile anlaşmaya varıldı. Bu sezon Osmaniyespor ile tamamı ilk onbirde 20 maçta görev alan Çalışanlar, Bursaspor, Yeşil Bursa, Payasspor, Halide Edip Adıvarspor, Fatsa Belediyespor formalarını gidi.

2.Lig Beyaz Grupta Play-Off Mücadelesini sürdüren Somaspor’un 23 yaşındaki santraforu Can Muhammet Vural 1.5 yıllığına Belediye Kütahyspor kadrosuna katıldı. 1.90 boyundaki Can Muhammet, Somaspor formasıyla 22 maça çıktı.

Çankaya FK’nın 30 yaşındaki tecrübeli stoperi Gökhan Payal Belediye Kütahyasporlu oldu.

ALTI YENİ İSİM KADROYA DAHİL OLDU

Böylece Mavi Lacivertli ekip, devre arasında Berkant Şahin Kök Erdem Dikbasan ile birlikte kadrosuna altı yeni futbolcu katmış oldu.

Yeni futbolcular ile tanışmak için Halil Akkaş Stadyumunda gerçekleştirilen antrenmana katılan Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, “Deprem nedeniyle spor müsabakalarına bir ara verilmiş transfer sezonu ise 5 Mart’a kadar uzatılmıştı.  Biz de Belediye Kütahyasporumuzun ara dönemdeki transfer çalışmalarını bu süreçte devam ettirdik. Bazı arkadaşlarımız takımızdan ayrıldı onların yerine de takviye olacak yeni transferler yaptık. Bugüne kadar transfer komitemiz 5 arkadaşımızla transfer sözleşmelerini tamamladı. Arkadaşlarımız geldiler. Takımızın bugünkü antrenmanlarına katıldılar. Kendilerine Belediye Kütahyaspor Kulübümüzü tercih ettikleri için teşekkür ediyor, hoş geldiniz diyor ve başarılar diliyorum” İfadelerini kullandı.

‘HEDEFİMİZDEN SAPMADIK’

Belediye Kütahyaspor’un şampiyonluk hedefiyle çalışmalarına devam ettiğini dile getiren Başkan Işık,  “Geride kalan süreçte bazı aksamalar olsa da hedefimizden sapmış değiliz. Allah nasip ederse bu sene şampiyon olmak için tüm imkânlarımızı seferber ettik” dedi. Işık, şartların elverdiği ölçüde takımı güçlendirmeye devam edeceklerini belirtti. Işık, “İyi transferler yaptıklarını dile getiren Işık, “İyi takımlardan geldiler, tecrübelerine inanıyoruz. Takımıza güç vereceklerine inancımız tam” Dedi.

Yeni futbolcuların 1,2, ve 3 ligin iyi sporcuları olarak Belediye Kütahyaspor’a geldiğini dile getiren Başkan Işık, “Deprem nedeniyle bazı kulüplerdeki sporcularımız açığa çıktılar. Biz de takımıza güç katacak şekilde o takımlardan da transferler yaptık. Rabbim sağlıkla, sıhhatle, centilmence bir yarış nasip etsin” Şeklinde konuştu.

TRANSFERLERİN ŞAMPİYONLUĞA İNANCI TAM

Mavi lacivertli takımın yeni oyuncuları şu ifadelerle kendilerini tanıttı:

Adanaspor’dan transfer edilen Berkan Güner:  “Belediye Kütahyaspor’u yakalanan şampiyonluk havası sebebiyle seçtim. Şehre takım arkadaşlarımızla birlikte şehre şampiyonluğu getireceğimize inanıyorum.” Dedi.

Karacebey Belediyespor’dan transfer edilen Erdem Dikbasan:  “22 yaşındayım. Umarım yeni takım arkaşlarımızla beraber sezon sonu hedefimiz olan şampiyonluğa ulaşırız.”

‘ELİMDEN GELEN HER ŞEYİ YAPACAĞIM’

Batman Petrol Spor’dan transfer edilen Berkant Şahin Kök: “Geleli iki hafta oldu burada çok mutluyum. Orta sahanın sağında oynuyorum. Bu mücadelede elimden gelen her şeyi yapacağım inşallah yolun sonunda hep beraber başarılı oluruz.”

Osmaniyespor’dan transfer edilen Ekrem Çalışanlar: “Sol bek mevkiinde oynuyorum. Başarıya geldim inşallah başarılı olacağız

Somaspor’dan transfer edilen Can Muhammet Vural: “Santrafor mevkiinde oynuyorum. Burada bir yarış var, yarışın içinde olmak için buradayız. Herkes taşın altona elini koyuyor. Ben de bunda payım olsun istiyorum. Yarışında içinde olduğu Belediye Kütahyaspor’u seçtim inşallah sonunda şampiyon oluruz.”

ŞEYMA DÖNMEZ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *