DPÜ’DEN KERMESE ÇEŞİT ÇEŞİT ÜRÜN

438

Depremzedeler yararına düzenlenen kermeste DPÜ Sosyal Sorumluluk Projeleri birimi Kalevani ürünleriyle, Gediz MYO tekstil ürünleriyle, Pazarlar MYO glütensiz mutfağından çıkan ürünlerle, Güzel Sanatlar Fakültesi afişlerle, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı gıda desteğiyle, Emet MYO tablolarıyla, Kütahya Güzel Sanatlar MYO seramik ürünleri ile yer aldı.

proje kapsamında üretilen taş ve gümüş takılarıyla, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı gıda desteğiyle, Emet Meslek Yüksekokulu tablolarıyla, Kütahya Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulu da seramik ürünleriyle ve tablolarıyla yerini aldı. Akademisyenlerimiz ve diğer akademik birimlerimiz

Kütahya Valiliği himayesinde Sera Alışveriş merkezinde iki gün süre ile açık kalan yardım kermesine Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) de katıldı.

DPÜ Rektörü Prof. Dr. Kâzım Uysal ile Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hasan Göçmez ve Prof. Dr. Şahmurat Arık da kermese katılım gösterdi.

‘AKADEMİSYENLERİMİZ KİTAP DETSEĞİ VERDİ’

Kermese eşi ve çocuklarıyla birlikte gelen ve stantları tek tek gezerek alışveriş yapan Prof. Dr. Kâzım Uysal anlamlı bir etkinlik için Kütahya’nın kamu kurumları ve halkının bir araya geldiğini kaydederek “Kütahya Dumlupınar Üniversitesi bugün burada Sosyal Sorumluluk Projeleri birimimiz Kalevani ürünleriyle, Gediz Meslek Yüksekokulu tekstil ürünleriyle, Pazarlar Meslek Yüksekokulu glütensiz mutfağından çıkan ürünlerle, Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim elemanları afiş ve resimlerin yanında proje kapsamında üretilen taş ve gümüş takılarıyla, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı gıda desteğiyle, Emet Meslek Yüksekokulu tablolarıyla, Kütahya Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulu da seramik ürünleriyle ve tablolarıyla yerini aldı. Akademisyenlerimiz ve diğer akademik birimlerimiz kitap desteğinde bulundu. Bu etkinliğe öncülük eden Kütahya Valiliği ile katılım gösteren tüm paydaşlara teşekkür ediyorum. Bu vesileyle milletimize geçmiş olsun dileklerimizi de sunuyorum” şeklinde konuştu.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *