‘KÜTAHYA’NIN ‘ZAFERİ’ OLACAĞIM’

266

14 Mayıs’ın Kütahya ve Türkiye için bir milat olacağını belirten Bintepe, “Partimin yedinci oku olup yeri geldiğinde gönüllere dokunacağım; yerine göre de haksızlık, adaletsizlik, yolsuzluklara karşı bu oku kullanmaktan çekinmeyeceğim. Kütahya’nın evladı, gülen yüzü, Kütahya’nın zaferi olacağım” dedi.

KÜGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Bintepe, CHP Kütahya Milletvekili aday adaylığını açıkladı. Ülkemizin ve Kütahya’nın dönüm noktası 14 Mayıs’ın bir milat olacağını belirten Bintepe, aday adayı olmaya; Ankara’nın üvey evladı ve çantada keklik olarak görülen Kütahya’nın kronikleşmiş sorunlarını aşmak için karar verdiğine değindi. Kütahya’nın kültürünü dünyaya tanıtmak istediğini dile getiren Bintepe, Kütahya’nın tüm özelleştirmelere rağmen hiçbir kayda değer yatırım almadığını sorunlarının kronikleştiğini vurguladı.

‘PARTİMİN YEDİNCİ OKU OLACAĞIM’

Şahsı için değil demokrasi anlayışına ve ülkeye uymayan partili Cumhurbaşkanı rejiminden kurtulmak ve güçlendirilmiş parlamenter sisteme geçmek için Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve ekibine destek olmak için aday adayı olduğunu ifade eden Bintepe, “Yeri geldiğinde partimin yedinci oku olup gönüllere, sinelere dokunacağım yerine göre haksızlık adaletsizlik yolsuzluklara karşı bu oku kullanmaktan çekinmeyeceğim. Memleket sevdamız ortak ben her zaman olduğu gibi Kütahya’nın evladı Kütahya’nın gülen yüzü Kütahya’nın zaferi olacağım.” Dedi.

1974 Kütahya doğumlu Bintepe, 1994 yılında inşaat sektörü ile başladığı iş hayatına halen “Zafer Yapı İnşaat Ltd. Şti” olarak devam ediyor. Öncülüğünü yaptığı çok sayıda yerel ve ulusal platform ve sivil toplum kuruluşu ile Kütahya’ya ve Türkiye’ye değer sağlamak için çalışmaya devam eden Bintepe CHP’nin diğer aday adaylarına da başarı diledi. FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *