AK PARTİ KÜTAHYA MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OSMAN ZEYBEK ‘HİZMET İÇİN YOLA ÇIKTIK’

269

Türkiye Yüzyılı çalışmalarında, siyasi bilgi ve birikimi ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yolunda Kütahya’ya hizmet etmek adına yola çıktığını ifade eden AK Parti Kütahya Milletvekili Aday Adayı olan Osman Zeybek, çıktığı bu kutlu yolda doğup büyüdüğü Kütahya’dan herkesesin dua ve desteklerinizi beklediğini dile getirdi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kütahya Milletvekili Aday Adayı Osman Zeybek, basın açıklamasında bulundu.

UZUN YILLAR FARKLI GÖREVLER ALDI

AK Parti teşkilatının kendisine; Mahalle Başkanlığı, İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği, İlçe Başkan Yardımcılığı, İlçe Teşkilat Başkanlığı, İl Yönetim Kurulu Üyeliği, İl Başkan Yardımcılığı İl Teşkilat Başkanlığı, Skm Başkanlığı ve Belediye Meclis Üyeliği görevlerini verdiği ifade eden Zeybek, bu görevleri onurla sürdürdüğünü belirtti.

‘DESTEKLERİNİ BEKLİYORUM’

Doğup büyüdüğü, ekmeğini yediğim, kuruluş, ve kurtuluşun şehri Kütahya’dan AK Parti Milletvekilliği Aday Adaylığına talip olduğunu söyleyen Zeybek, “ 14 Mayıs 2023’de gerçekleşecek olan, 28. Dönem milletvekilliği seçimlerinde Türkiye Yüzyılı çalışmalarında, siyasi bilgi ve birikimimizle Reisimiz, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yolunda Kütahya’mıza hizmet etmek adına çıktığımız bu kutlu yolda dua ve desteklerinizi bekliyorum.” İfadelerini kullandı.

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *