YÜREKTEN KONUŞUYORUZ PKK BİR TERÖR ÖRGÜTÜDÜR

202

Atatürk’ün çocuklarının hayatının hiçbir döneminde zalimin yanında yer almadığını, zulmün bir tarafı olacaksa hep mazlum olmayı tercih ettiklerini belirten Kılıçdaroğlu Gönüllüleri adına konuşan Avukat Şeref Han “Eğmeden, bükmeden net konuşuyoruz. Yürekten konuşuyoruz. PKK bir terör örgütüdür” dedi.

Sevgi Yolu’nda Kılıçdaroğlu Gönüllüleri standının önünde Erzurum mitinginde yaşananlarla ilgili basın açıklaması yapan Avukat Şeref Han, Türkiye’nin vatansever evlatları olarak CHP’nin hiçbir döneminde terör örgütleriyle bir araya gelmediğini, bundan sonra da gelebilme ihtimali olmadığını vurguladı.

‘HİZBULLAH DA BİR TERÖR ÖRGÜTÜDÜR’

CHP olarak herhangi bir partiye oy veren ya da parti tutmamış hiçbir partiye oy, hiçbir siyasi oluşuma gönül vermiş bütün vatansever vatandaşlara seslendiklerini belirten Han, “Eğmeden bükmeden net konuşuyoruz. Yürekten konuşuyoruz. PKK bir terör örgütüdür. Hiçbir şekilde hazmedilemez. Hiçbir şekilde sempati gösterilemez. Terör örgütü başının çocuk katilinin mektupları devlet televizyonunda okunmamalı. Bizler Atatürk’ün çocukları ve vatanseverler olarak hayatımızın hiçbir döneminde bu terör örgütüyle bir araya gelemedik bundan sonra da gelebilme ihtimalimiz yok.” İfadelerini kullandı. Gaffar Okkan ve yanındaki polis memuru arkadaşlarının canına kıyan Hizbullah’ın da bir terör örgütü olduğunu ifade eden Han, hiçbir vatanseverin bu iki terör örgütüyle bir araya gelmemesi, hoşgörü  ya da sempati göstermemesi gerektiğini vurguladı.

‘ZULMÜN OLDUĞU YERDE

MAZLUM OLMAYI SEÇTİK

2002’den önce Aziz Türk Milletinin en çok itibar ettiği iki kurumu; Şanlı Türk Ordusu ve Türk Yargısı olarak açıklayan Şeref Han, mevcut iktidar sonrasında bu iki devlet kurumunda da terör örgütlerinin yapılanmasına müsamaha gösterildiğini ifade etti. Devletin en mahrem en ücra köşelerine kadar girmelerine izin verildiğini bu milletin vatansever istihbarat elemanlarının vatansever asker ve polislerinin Türk Devletinin zırhları ifşa edildiği için öldürüldüğünü dile getiren Han, bu yapılanlarla aynı zamanda yargının da ele geçirildiğini belirtti. Atatürk’ün çocuklarının hayatının hiçbir döneminde zalimin yanında yer almadığına değinen Han,  “Zulmün bir tarafı olacaksak hep mazlum olmayı tercih ettik. Bugün zulmedenler de yarın yargılanacaklar şüphesiz. Ama onların hukuka ve adalete uygun yargılanması konusunda da yine bizler savunu olacağız. Çünkü devletin dini adalettir.” Dedi. Millet İttifakı hakkında kara propaganda yapıldığını belirten Han, “Hepimiz biliyoruz ki İYİ Partinin ciddi bir kısmı ülkücü arkadaşlarımızdan oluşuyor. Her kesimden var ama ciddi bir kısmı ülkücü arkadaşlardan oluşuyor. Ömrünü şehadet için geçirmiş olan hayalinde şehadet olan insanlara böyle namussuzca iftira atılmaz. YPG, PKK bizim düşmanımızdır.” Dedi. 

‘İNSANLAR NEDEN TAŞLANDI?’

Erzurum meydanında bu milletin çocukları bu milletin namuslu kadınlarının sadece siyasi bir tercih yapıp bir cumhurbaşkanı adayını desteklediler diye kocaman kocaman taşlarla cezalandırıldığını belirten Han, “Taşlandılar. Bunlarla sizi korkutacaklarını düşünüyorlar. Korkmuyoruz, buradayız! İktidar, “Taşları atanlar Erzurumlu kardeşlerimiz değil” diyorlar. Biz dadaş kardeşlerimizi suçlamıyoruz. Yok, böyle bir şey onlarda bizim vatansever kardeşlerimiz. Taşları atanlar PKK’lılar iddiası var. Eğer öyleyse Türk Polisi; PKK’lılar, Türk kadınını ve çocuğunu taşlarken seyrediyor muydu iddianız bu mudur?” ifadelerini kullandı.

Pazar günü sandıklara gidip sandıklara sahip çıkıp halkın iktidarını kuracaklarını belirten Şeref Han, şu ifadeleri kullandı: “Hepinizi çağdaş, laik, hukuk devletini yeniden teşhis etmeye yeniden hakkı hakim kılmaya yenden adalete tecelli ettirmeye yeniden insana insan gibi davranmaya yeniden Türk halkını soğan muhtaç etmemeye davet ediyorum. Pazar günü sandıklara sahip çıkalım ve pazartesi günü yeniden güneş doğsun.”

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *