KÜTAHYA’DAN HELALLİK İSTEDİ

243

Kütahya’nın tercihini yaptığını belirten Yeniden Refah Partisi 1. Sıra Milletvekili adayı Osman Gezgin, kadrolarından meclise giren vekillere başarılar diledi. Partilerinin Kütahya’dan aldığı büyük teveccühe değinen Gezgin, “Bizlere oy vermiş ya da vermemiş hemşerilerimizden haklarını helal etmelerini istiyoruz.” Dedi.

YENİDEN REFAH 28 BİN 134 OY ALDI

Yeniden Refah Partisi 1. Sıra Milletvekili adayı olan partisinin aldığı 28 bin 134’lük oya rağmen TBMM’de koltuk bulamayan İl Başkanı Osman Gezgin, seçimin ardından açıklamalarda bulundu.

Bir genel seçimin daha geride kaldığını ifade eden Gezgin, “Öncelikle yıllardan beri bizlerle beraber köy köy, belde belde, ilçe ilçe gezen teşkilatlarımıza çok teşekkür ederim. Özellikle bu süreçte ailemizi çok ihmal ettik. Kıymetli aileme eşime çocuklarıma ve tüm sevenlerime de teşekkürü bir borç bilirim.” İfadelerini kullandı.

‘VATANDAŞ TERCİHİ YAPTI’

Kütahya’nın tercihini yaptığını belirten Gezgin, “Kazanan bütün arkadaşlarıma hayırlı olsun. İnşallah güzel hizmetler yapmaya vesile olurlar. Bu nedenle bizleri destekleyen ve desteklemeyen bütün Kütahyalı hemşerilerime teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun.” Dedi. Yeniden Refah Partisi kadrolarının da meclise girdiğini belirten Gezgin, başta Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan olmak üzere meclise giren 5 milletvekillerine başarılar diledi.

‘ÜÇÜNCÜ İL KÜTAHYA’

Kütahya’nın seçmenlerin verdiği oylarla; Türkiye genelindeki sıralamada Yeniden Refah Partisi Yeniden Refah Partisi illeri arasında da üçüncü olduğunu dile getiren Gezgin, “Bizlere oy vermiş ya da vermemiş hemşerilerimizden haklarını helal etmelerini istiyoruz.” Dedi.

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *