‘REİS İÇİN BEN DE VARIM’ DİYEN VATANDAŞ BİZE ULAŞSIN

216

AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Esra Özbek Balcı, 28 Mayıs günün gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri için destek vermek isteyen vatandaşların “Reis için ben de varım gönüllüyüm!” diyerek kendilerine ulaşabileceğini belirtti.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kadın Kolları İl Başkanı Esra Özbek Balcı, Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri için seçim sürecinde destek olmak isteyen vatandaşlara çağrıda bulundu.

‘ŞOFÖRLÜ ARAÇ DESTEĞİ SAĞLAYABİLİRSİNİZ’

Seçim günü için; “Reis için ben de varım gönüllüyüm!” diyerek Gönüllü Müşahit Desteği, Avukat Desteği, Görevlilere Kumanya Desteği, Şoförlü Araç Desteği, Hasta ya da Engelli Seçmen Taşıma Desteği için “0274 224 44 41” numaralı telefondan kendilerine ulaşılabileceğini belirtti.

28 Mayıs 2023 Pazar Günü Cumhurbaşkanlığı Seçimleri 2. tur oylaması için yeniden sandık başında olacaklarını ifade eden Esra Özbek Balcı, “Bu süreçte her bir vatandaşımız sorumluluk almak, görev üstlenmek ve “desteğim seninle” demek için bizlere başvuruyor. Bu başvurular, bizlerin “istikrar, istiklal ve istikbale” olan inancını diri tutuyor, desteğiniz bizi daha güçlü kılıyor.” Dedi.

SON GÜN 25 MAYIS

Vatandaşlar 19-25 Mayıs tarihleri arasında 0274 224 44 41” numaradan parti yetkililerine ulaşarak  seçim günü Gönüllü Müşahit Desteği, Avukat Desteği, Görevlilere Kumanya Desteği, Şoförlü Araç Desteği, Hasta Veyahut Engelli Seçmen Taşıma Desteği vermek için müracaat edebilecek.

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *