‘KÜTAHYA OSB YOLU ARTIK DAHA TEMİZ’

298

“Yaşanabilir Gelecek İçin Atıkları Toplamaya Ne Dersin?” sloganı ile ikinci kez çöp toplama etkinliği düzenlediklerini ifade eden Kütahya OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Eskioğlu, “Bir önceki etkinliğimizde toplanan atıklar büyük bir farkındalık uyandırdı ve sanayi bölgemize gelen yol daha temiz bir hal almaya başladı” dedi

Kütahya Organize Sanayi Bölgesi Yatırımcıları ve Kütahya Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü personelleri, çevre haftası kapsamında farkındalık yaratmak amacıyla “Yaşanabilir Gelecek İçin Atıkları Toplamaya Ne Dersin?” sloganı ile çöp toplama etkinliğinin ikincisini gerçekleştirdi.

‘BÜYÜK BİR FARKINDALIK UYANDIRDI’

Kütahya Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Eskioğlu yapmış olduğu konuşmalarında; “Geçen yıl başlatmış olduğumuz sorumluluk projemizin bu yıl ikincisini gerçekleştiriyoruz. Bir önceki etkinliğimizde toplanan atıklar büyük bir farkındalık uyandırdı ve sanayi bölgemize gelen yol daha temiz bir hal almaya başladı. Bu yıl da hepimiz göreceğiz ki toplanan atıklar geçen yıla nazaran daha az bir seviyede olacaktır. Temennimiz bu farkındalığın tüm bireylere aşılanması ve tertemiz bir çevreye sahip olmamızdır. Etkinliğimize gösterdiğiniz hassasiyet için her birinize teşekkür ediyorum.” İfadelerine yer verdi.

YOĞUN BİR KATILIM SAĞLANDI

Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da yoğun bir katılımın sağlandığı etkinlikte; Kütahya OSB-Zafertepe Mahallesi arasında yer alan güzergâhın yol kenarlarında yer alan çöpler toplanarak araçlara yüklendi. Farklı iki bölgeden gruplar halinde toplanan atıklar, Sinerköy Mahallesi Sosyo Kültür Merkezi’nde birleştirilerek Kütahya Belediyesi çöp araçlarına yüklendi.

Sinerköy Sosyo Kültür Merkezi binasında Kütahya Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü’nün katılımcılara yiyecek ve içecek ikramının ardından etkinlik son buldu.

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *