DEPLASMANDA GOL SESİ ÇIKMADI: 0-0

144

Belediye Kütahyaspor, deplasmanda Bornova 1877 takımı ile karşı karşıya geldi. Maç başladığı gibi golsüz sona erdi.

3. lig 3. Grupta mücadele veren Belediye Kütahyaspor, deplasmanda güçlü rakibi Bornova 1877 takımı ile karşı karşıya geldi. Belediye Kütahayspor sahya kalede Taylan Arman, defansta Samet Cantürk, Doğancan Kılıç, Serkan yıldız, Eyüp Poyraz, orta sahada Arda Keser, Gökay İravul, Burak Başkaya, Yekte Sönmez, Halil İbrahim Pekşen, ileri uçta ise Can Muhammed Vural ilk 11’i ile sahaya çıktı.

RÜZGARLI HAVADA İYİ SAVUNMA

Belediye Kütahyaspor maça kontrollü başladı. Rüzgarında etkisi ile Bornova takımı baskılı bir oyun ortaya koyarken Belediye Kütahyaspor rakibine karşı iyi bir oyun ortaya koydu. İlk yarıda Bornova ekibinin birkaç pozisyonunda kaleci Taylan başarılı kurtarışlar yaparken, defansta yerinde müdahalelerle gole izin vermedi. 

İKİNCİ YARIDA DA GOL SESİ ÇIKMADI

Karşılaşmanın ikinci yarısı da büyük bir heyecana sahne oldu. Bornova ekibinin baskısına cevap vermeye çalışan Belediye Kütahyaspor zaman zaman etkili olsa da sonuç alamadı. Maçın ikinci yarısı 0-0 eşitlikle tamamlanırken iki takımda sahadan bir puanla ayrılmış oldu.

PLAY-OFF YOLUNDA SON PUAN

Belediye Kütahyaspor ligi play-off hattında kapatmak için büyük bir mücadele verirken alınan bir puanın ardından büyük bir avantajı da elde etmiş oldu. Belediye Kütahyaspor son iki maçta alacağı 1 puanla play-offu garantilemiş olacak.

Belediye Kütahyaspor son haftada Tepecik ile Dumlupınar stadında oynayacak.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *