HAZİNE VE MALİYE BAKAN YARDIMCILIĞINDA BİR KÜTAHYALI

532

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Hazine ve Maliye Bakan Yardımcılığına Kütahyalı Abdullah Erdem Cantimur atandı.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ‘ın tensip ve takdirleriyle Hazine ve Maliye Bakan Yardımcılığına hemşehrimiz Sayın Abdullah Erdem Cantimur atanmıştır. Şehrimize, memleketimize hayırlı uğurlu olsun, Sayın Cantimur’ u tebrik ediyor Rabbim kolaylıklar versin.” İfadelerini kullandı.

ABDULLAH ERDEM CANTİMUR KİMDİR?

1961 yılında Simav’da dünyaya gelen Abdullah Erdem Cantimur, Anadolu Üniversitesi Kütahya İdari Bilimler Yüksek Okulu’ndan mezun olduktan sonra Dumlupınar Üniversitesi Simav Meslek Yüksek Okulu Öğretim Görevlisi olarak görev yaptı. Kütahya Serbest Muhasabeci Mali Müşavirler Odası’nda 4 dönem Yönetim Kurulu Üyesi olan Cantimur, 22. Dönem Kütahya Milletvekilliği görevini üstlendi. AK Parti Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi ve zamanda Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcılığı yapan Cantimur, 2012-2015 yıllarında Maliye Bakan Yardımcısı olarak görev yapmıştı:.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *