KEMERİNİ TAK HIZA DA DİKKAT!

863

Bayram tatili öncesi trafik yoğunluğunun arttığına dikkat çeken Kütahya Valisi Ali Çelik kurban bayramı tatili için yol çıkan Kütahyalıları uyardı. Kütahyalılara emniyet kemerini takmayı unutmamaları konusunda uyaran Çelik hız limitine dikkat edilmesi gerektiğinin altını çizdi.

Kurban Bayramı tatilinin 9 güne çıkarılmasıyla şehir dışına çıkan vatandaşların sayısında da artış yaşandı. Kurban Bayramı için birçok tatil beldesinde bugünden itibaren girişlerde uzun araç kuyrukları oluştu. Bayram tatili için memleketlerine ya da tatile gidecek olan vatandaşlara yolda dikkatli olunması gerektiği konusunda Vali Ali Çelik uyarılarda bulundu.

Yaşanan trafik yoğunluğunun altını çizen Çelik kurallara uyulmasını konusunda uyararak tüm vatandaşların bayramını kutladı.

HEP BİRLİKTE

NİCE BAYRAMLARA

İçişleri Bakanlığı’nın ‘Bu yolda sana güveniyoruz’ sloganını hatırlatan Vali Çelik şu ifadeleri kullandı; “Bayram tatili nedeniyle yollarda daha dikkatli olmanız gerektiğini hatırlatmak isterim. Lütfen emniyet kemeri takmayı ihmal etmeyin ve hız limitlerine uyun. Yolumuz dikkat edenlerle, kurallara uyanlarla güvenli. Hep birlikte nice bayramlar için sana güveniyoruz. Sevdiklerinizle keyifli bir bayram geçirmenizi dilerim.”

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *