ZAFER’DEN İSTANBUL’A HER GÜN ULAŞIM SAĞLANACAK

600

İş dünyasına, hacı adaylarına, gurbetçilere ve tüm Kütahyalılara büyük kolaylık sağlayacak olan İstanbul’a her gün uçuş imkanı getiren Zafer Havalimanı yaptığı duyuruda Türk Havayolları ile her gün saat 14.45’te İstanbul’a, her gün İstanbul’dan 13.00’te Zafer’e uçak seferleri başladığını belirtti.

Yaz döneminde Zafer Havalimanında İstanbul’a her gün uçak seferleri başlatıldı.

İŞ DÜNYASINA BÜYÜK KOLAYLIK SAĞLAYACAK

Kütahya’nın Altıntaş ilçesinde yapılan ve özellikle iş dünyası açısından büyük kolaylık sağlayan Zafer Havalimanından uçuş saatlerinde de güncelleme yapıldı.  Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası’ndan duyuruda bulunarak yeni saatleri açıklandı. Yapılan duyuruda şu ifadelere verildi; “Yaz döneminde Kütahya Zafer Havaalanından Türk Havayolları ile her gün saat 14.45’te İstanbul’a, her gün İstanbul’dan 13.00’te Zafer’e uçak seferleri başlamıştır.”

HACI ADAYLARI VE

GURBETÇİLER DE YARARLANACAK

Zafer Havalimanı iş dünyası başta olmak üzere vatandaşlar için büyük kolaylık olarak görülüyor. Her geçen zaman değeri daha iyi anlaşılan Zafer havalimanından gurbetçilerde yararlanıyor. Almanya başta olmak üzere birçok ülkeden gelen yolcular Kütahya Zafer havalimanında Kütahya ya da çevre illere geçiş yapıyor. Yine Zafer Havalimanı kutsal topraklara gidecekler içinde önemli bir imkan sunuyor. Uçakla direk uçuş imkanı sağlanırken, ilerleyen yıllarda havalimanının daha geniş kapsamlı kullanılması bekleniyor.

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *