‘YAPACAĞIMIZ ÇOK İŞ VAR’

279

Yoğun yağışlardan sonra oluşan aksaklıkların giderilmesi için planlanan işlerin temmuz ayında ve yaz boyunca gece gündüz demeden çalışarak devam edeceğini belirten Başkan Işık, “Sizlerden ricamız zorunlu olmadıkça izin planlarınızı askıya alınız zira yapacağımız çok iş memlekete vereceğimiz çok enerjimiz var.” Dedi.

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Kurban Bayramı dönüşü ilk mesai gününde belediye personeliyle bayramlaşma programında bir araya geldi.

Kütahya Belediye Başkan Prof. Dr. Alim Işık, Kurban Bayramı sonrası mesaiye bayramlaşma töreniyle başladı. Belediye Başkan Yardımcıları, birim müdürleri ve belediye personelinin katıldığı bayramlaşma töreninde Başkan Işık, döktükleri alın teri ve özverili çalışma nedeniyle herkese teşekkürlerini iletti.

‘İZİN PLANLARINIZI ASKIYA ALIN’

Kütahya’ya ve Kütahyalı hemşehrilerimize hizmet etmekten mutluluk ve onur duyduğunu söyleyen Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık, “Çok değerli mesai arkadaşlarım, öncelikle bayramınızı tebrik ediyorum. Bayramlar milletimiz açısından idrak edilmesi arzu edilen, beraberliğin önemli simgelerindendir. Bizler büyük bir aileyiz, bu ailenin her bir ferdi olarak gece gündüz çalışarak vatandaşımızın evlerinde rahat bir bayram geçirmesi için çalışıyoruz. Yoğun yağışların yaşandığı mayıs ve haziran aylarından sonra oluşan aksaklıkların giderilmesi için planlanan işlerimiz temmuz ayında ve yaz boyunca gece gündüz demeden çalışarak altyapı ve üst yapı faaliyetlerimiz hız kesmeden devam edecek. Kütahya Belediyesi olarak aksiyon planını devreye geçirdik, sizlerden ricamız zorunlu olmadıkça izin planlarınızı askıya alınız zira yapacağımız çok iş memlekete vereceğimiz çok enerjimiz var.

‘TÜM ÖNERİLERİ DİKKATLE İNCELİYORUZ’

Tüm şikayetleri istek ve önerileri dikkatlice incelip ekipleri yönlendirdiklerini vurgulayan Başkan Işık,  “Amacımız çözüm odaklı yaklaşarak ilgili birime hemen yönlendirmek. Hayata geçirdiğimiz her projede, her çalışmada sizlerin büyük emekleri var, sizler bizim için çok önemlisiniz siz varsanız belediyemiz var her birinize emeklerinizden dolayı tek tek teşekkür ediyorum.Bir kez daha bayramınızı kutluyorum, sevdiklerinizle birlikte yeni bayramlara erişmenizi diliyorum” ifadelerini kullandı.

Yaptığı konuşmasının ardından çalışma arkadaşlarımızla tek tek tokalaşarak bayramlarını tebrik eden nice bayramlar dileyen Başkan Işık’a Belediye Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri eşlik etti.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *