KULÜPLERİN GÖZÜ ONUN ÜSTÜNDE

374

Belediye Kütahyaspor’un genç kalecisi Mert Yıldız, kendisini yetiştiren kaleci antrenörü Mesut Akın tarafından özel olarak çalıştırılarak yeni sezona hazırlanıyor. Yeteneği ile bu sezon birçok kulübün takip ettiği kaleci Yıldızın Antrenörü, “Kardeşimizin önü açık çok daha iyi yerlere geleceğine eminim” diye konuştu.

BİRÇOK FUTBOL KULÜBÜNÜN TAKİBE ALDIĞI BURSALI PROFESYONEL GENÇ KALECİ, KENDİSİNİ YETİŞTİREN HOCASININ ELİNİ ÖPEREK YENİ SEZON İÇİN ÇALIŞMALARA BAŞLADI. (İHA/BURSA-İHA) Birçok futbol kulübünün takibe aldığı Bursalı profesyonel genç kaleci, kendisini yetiştiren hocasının elini öperek yeni sezon için çalışmalara başladı.

HOCASININ ELİNİ ÖPTÜ

ÇALIŞMALARA BAŞLADI

Birçok futbol kulübünün takibe aldığı Bursalı profesyonel genç kaleci Mert Yıldız, kendisini yetiştiren hocasının elini öperek yeni sezon için çalışmalara başladı.

Bursaspor’da futbol hayatına başlayan Yenişehir Belediyespor’da kalecilik eğitimi alan Genç kaleci Mert Yıldız, sırayla İnegölspor ve Kütahyaspor’da oynadı. Yeteneği ile bu sezon birçok kulübün takip ettiği kaleci Yıldız, kendisini yetiştiren kaleci antrenörü Mesut Akın tarafından özel olarak çalıştırılmaya devam ediyor.

‘ÇOK İYİ YERLERE GELECEK’

Çalışmalarını memleketi Yenişehir’de sürdüren Mert Yıldız, ilçe stadyumunda kendisi için özel olarak hazırlanan idmanlar ile devam ediyor. Antrenör Mesut Akın, “Çok güzel gençlerimiz yetişiyor. Potansiyel alt yapı gözüküyor. Ama her şeyin başı çok çalışmakla başlıyor. Bunun en güzel örneği Mert kardeşimizdir. Mert’i Bursaspor futbol okuluna ben aldım. Yeteneğini görünce Yenişehir Belediyespor’a aldık. Buradan İnegölspor’a gitti. Hemen ardından profesyonel oldu ve Kütahyaspor’da oynuyor. Mert ve diğer sporcular her şeyine dikkat etmek zorundalar. Kardeşimizin önü açık çok daha iyi yerlere geleceğine eminim” diye konuştu.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *