‘BAKANLIK DÜZEYİNDE DEVREYE GİRERİZ’

302

Afyon girişi çevre yolundaki çalışmaların hareketlendiğini ancak yeterli olmadığını belirten AK Parti Kütahya Milletvekili İsmail Çağlar Bayırcı, İşin aksamasının doğru olmadığını yaşanan sıkın uzarsa bakanlık düzeyinde devreye gireceklerini belirtti.

‘O TRAFİKTE BİZ DE KALDIK’

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kütahya Milletvekili İsmail Çağlar Bayırcı, Afyon girişi çevre yolu çalışmaları hakkındaki son durumu açıkladı. Yaşanan sorunun farkında olduklarını belirten Bayırcı, “Biz kendimiz de akşam saatlerinde o trafiği gördük. Bölge müdürümüzü defaatle arayarak kendisine durumu aktarıyoruz. Vatandaşımızın talebini orada yaşanan sıkıntıyı iletiyoruz.” Dedi. Son süreçte çalışmaların hareketlendiğini ancak yeterli olmadığını dile getiren Bayırcı, başka illerde bu işler daha kısa sürede biterken bu işin aksamasının doğru bir durum olmadığını vurguladı.

‘UZUN BİR MESAFE DEĞİL’

Kendilerinin de işin bir an önce bitirilmesi taraftarı olduklarını dile getiren Bayırcı, “Bununla ilgili Bölge müdürü ile görüşmemizde akşam saatlerinde, haftasonlarında orada bir çalışma yapılmadığını ilettik. Biz takipçisiyiz işin en kısa sürede bitmesiyle ilgili müdahalede bulunuyoruz. Eylül ayından önce biteceğiz Ağustos ayı içinde bitireceğiz diye söylüyorlar. Ancak kendi adımda tarih vermekten çekiniyorum. Çünkü vermiş olduğumuz tarihle bir bağlayıcılık tescil ediyor. Günün sonunda o tarihlerde iş bitmediğinde vatandaşta bir tepki oluşuyor. Öyle bir durumda kalmak istemeyiz. Ama sürecin takipçisiyiz. Daha da iş sıkıntıya girerse bakanlık düzeyinde devreye gireceğiz.” Dedi. Bayırcı, işin basit olduğu ve uzun mesafeli bir alanda yapılmadığına da dikkat çekti.  

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *