‘ATEŞ SAVAŞÇILARINA MİNNETTARIZ’

249

Tavşanlı’daki orman yangınını kontrol altına almak için alevlere karşı koyan kahraman ateş savaşçılarına minnettar olduklarını vurgulayan Vali Ali Çelik, “En az 15 gün boyunca ormanlık alanlardan uzak duralım” dedi. Yangının söndürülmesine Kütahya Belediyesi de büyük destek verdi.

Tavşanlı’ya bağlı Balıköy Beldesi’nin Gevrekler Köyü yakınlarında yaşanan orman yangınının söndürülmesi için sahada ekiplerle birlikte Kütahya Valisi Ali Çelik de seferber oldu.

‘EN AZ 15 GÜN ORMANLARDAN UZAK DURALIM’

Yangının ilk dakikalarında bölgeye hareket eden Vali Çelik, karadan müdahale ekiplerine de yardım etti. Tavşanlı’daki orman yangınını kontrol altına almak için alevlere karşı koyan kahraman ateş savaşçılarına minnettar olduklarını vurgulayan Vali Ali Çelik, “Lütfen ormanlarımızın korunmasına yardımcı olalım, en az 15 gün boyunca ormanlık alanlardan uzak durarak yangınlara karşı önlem alalım. Yeşil vatanımıza hep birlikte sahip çıkalım.” İfadelerini kullandı.

KÜTAHYA BELEDİYESİNDEN BÜYÜK DESTEK

Yangının söndürülmesi için Kütahya Belediyesi de büyük destek verdi. Kütahya Belediyesi İtfaiye ve Afet İşleri Müdürlerinin de sahada olduğu yangın söndürme çalışmalarına Kütahya Belediyesi, 3 tanker, 1 arazöz, 1 lowbed, 1 minibüs ve 11 personelle destek verdi.

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *