MELİSSA VARGAS İÇİN HAYIR SİMİDİ DAĞITILDI ‘SEVGİMİZİ GÖSTERDİK’

472

A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın Avrupa Şampiyonası’nda finale yükselmesinde büyük rol oynayan Melissa Vargas için dağıttıkları hayır simidinin sevgilerinin bir göstergesi olduğunu ifade eden Benli Fırın Çalışanlarından Rıdvan Bayram, bu başarıyı herkesin takdir etmesi gerektiğini belirtti.

Uzun yıllardır Sevgi Yolu’nda Kütahyalılara hizmet veren Benli Fırını A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın başarılı oyuncusu Melissa Vargas için hayır simidi dağıttı.

BÜYÜK SES GETİRDİ

A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın 2023 CEV Avrupa Şampiyonası’nda İtalya’yı yenerek finale yükselmesinde büyük rol oynayan Vargas için İşletme Sahibi Emrah Emre Yeşil’in kararıyla Benli Fırınında hayır simidi dağıtıldı. Kütahyalıların yoğun ilgi gösterdiği etkinlik ulusal basında da geniş yer buldu.

Etkinliğin amacının Milli Kadın Voleybol Takımı’nın başarısına dikkat çekmek olduğunu ifade eden Benli Fırın Çalışanlarından Rıdvan Bayram, “Melissa Vargas Hanımefendinin göstermiş olduğu büyük yetenekler sayesinde bu etkinliğimiz düzenledik. Hem voleybol takımızın gösterdiği başarıya vatandaşın da dikkatini çekmek hem de takımımıza sevgimizi göstermek istedik. Aslında başarı tüm voleybol takımımızın ekip olarak başarısı ama biz onun hayrına yaptık.” İfadelerini kullandı.

‘NAZAR DEĞMESİN İSTEDİK’

A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın başarısını kutlamak istediklerini dile getiren Benli Fırın Çalışanlarından Rıdvan Bayram, şu ifadeleri kullandı: “Melisa Hanım’ın İtalya ile yapmış olduğumuz maçta gösterdiği gayretleri ve voleybol takımımızın gösterdiği yoğun gayretlerle kaldığımız finali kutlamak için böyle bir etkinlik düzenledik. Hem final öncesi Melisa Hanım’a nazar değmemesi hem de inşallah kupayı almak için hayır yaptık. Vatandaşların da büyük ilgisi vardı hepsi de teşekkür ettiler. İnşallah Türkiye için hayırlısı olur.”

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *