TÜBİTAK BAŞKANI PROF. DR. HASAN MANDAL: “DPÜ İZLEMEYE DEVAM EDİYORUM”

293

DPÜ’nün kendi kariyer ilerleyişinde önemli bir yere sahip olduğuna vurgu yapan TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, üniversitenin erken dönemlerinde ders verdiğine değinerek “yüzden her zaman DPÜ’yü izlemeye devam ediyorum.” Şeklinde konuştu.

Radyo Dumlupınar’ın canlı yayın konuğu olan TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, Kütahya Dumlupınar Üniversitesinin (DPÜ) kendisi için taşıdığı öneme dikkat çekti. Programda Teknofestlerdeki gelişime dikkat çeken Mandal, “İlk günden son güne kadar tüm Teknofestlere katıldım. 2018 yılında ilk Teknofest’te gençlerdeki ürkeklik, yerini özgüvene bıraktı.” Dedi. Festivallerin geleceği belirleme vizyonu sunduğunu ifade eden Mandal, öğrencilerin çalışmaları sayesinde staj imkânı bulduğuna da değindi. Mandal, “Artık üniversitelerde hayat Teknofest ile başlıyor. Ne kadar erken dahil olursanız kariyer yolculuğunuz o kadar erken başlıyor.” Dedi.

‘KARİYERİMDE ÖNEMLİ BİR YERE SAHİP’

DPÜ’nün kendi kariyer ilerleyişinde önemli bir yere sahip olduğuna vurgu yapan Mandal, “İlk kuruluş yıllarından itibaren emek, katkı verdiğim bir üniversite. özellikle erken yıllarında bir şekilde hocası oldum. Daha Tavşanlı yolundaki kampüs olmadan Eskişehir yolundaki Azot Fabrikası yakınındaki binada ders vermiş bir hocanızım. O yüzden her zaman DPÜ’yü izlemeye devam ediyorum.” Şeklinde konuştu.

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *