TULU PORSELEN 5. KEZ ZUCHEX’DE “TÜRKİYE İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

463

Zuchex Uluslararası Ev ve Mutfak Eşyaları Fuarı’na 5. Kez katılan Tulu Porselen’in yurt içi ve yurt dışı marka bilinirliği hızla büyüdüğünü ifade eden Tulu Porselen Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kılınç, “Teknoloji ile üretim kapasitesini artırırken sanatsal değerinden ve kaliteden ödün vermeyerek Türkiye için çalışan Tulu Porselen, teknolojik yatırımlarıyla da hep bir adım öndedir.” Dedi.

FUARA İNCELİK VE ZARAFET KATIYOR

Tulu Porselen 33’üncüsü düzenlenen Zuchex Uluslararası Ev ve Mutfak Eşyaları Fuarı’na 5. Kez katılıyor. Fuarda Dekal, dijital ve el yapımı dekorasyon ürünlerimizi sergileyen Tulu Porselen, aynı zamanda geliştirdikleri daha yüksek ışık geçirgenliğine sahip, su emme değerini sıfıra getirerek daha dayanıklı ürünlerle Home ve Horeca ürün gruplarında da yer alıyor. Yenilikçi ürünlerle fuara katkıda bulunan Tulu Porselen ürünleri ile fuara incelik ve zarafet katıyor. Yeni ürün gamımının ulusal ve uluslararası pazarlarda önemli bir konum edineceğine inanan Tulu Porselen bu nedenle alt yapı çalışmalarını en hızlı şekilde sürdürüyor.

Yeni ürünlerimizi sergilemek ve müşterilerin isteklerini anlamak amacıyla Tulu Porselen adına fuar oldukça verimli geçiyor. Ziyaretçilerin taleplerini kavramak ve gelecekte bu doğrultuda çalışmalar yapabilmek için Zuchex’te bulunan Tulu Porselen standına gelen ziyaretçilerin ürünler hakkındaki görüşleri ve ifadeleri ile şirketin doğru yönde ilerlediğini gösteriyor.

Tulu Porselen standına gelen ziyaretçiler arasında olan Zucder Başkanı Mesut Öksüz ve yetkililerinden Sibel Palacıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kılınç ve Galeri Kristal Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kilit ile görüştü. Fuar ve mevcut yatırımları hakkında verimli bir görüşme gerçekleştirildi.

‘MARKA BİLİNİRLİĞİNİ HER GEÇEN GÜN ARTIYOR’

Tulu Porselen Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kılınç fuar hakkındaki beklentilerini, görüşlerini ve hedeflerini anlattı. 25 yılı aşkın süredir sektöre yönelik bilgi ve birikimlerini modern yöntemlerle birleştirerek Kütahya 1. OSB ‘de üretime devam ettiklerini belirten Kılınç, “1995 yılında çini atölyesinde başlayan süreç 2012 yılında seramik ve 2019 yılında yapılan yatırımlarla 45000 m2 kapalı alan 900 çalışan ile Kütahya’mızın porselen sektöründe parlayan yüzü olmuştur. Ev ve Otel grubunda el dekoru ve dijital baskı teknolojisini kullanarak kişilere işletmelere özel ürün seçenekleriyle ulusal ve uluslararası piyasada marka bilinirliğini her geçen gün artırmaktadır. Ürettiğimiz ürünler çeşitlilik tasarım zenginliği sanat değeri yüksek  renk ve desenleri uygulama tekniği çeşitliliği ergonomik oluşu dijital baskıda renklerin canlılığı ve netliği ulusal ve uluslara arası pazarda farklılığını göstermektedir. Müşterilerimiz ürünlerimizi kendi duygusal ve zevklerine göre kişiselleştirebilir. Rakiplerinden farklı tasarımlara sahip olan Tulu Porselen bu nedenle zarafete önem veren tüketicilere ulaşmayı başarmıştır.” İfadelerini kullandı.

‘TEKNOLOJİK YATIRIMLARIMIZLA HEP BİR ADIM ÖNDEYİZ’

Yılın son çeyreğine başlarken  nitelik ve tasarımını bir üst segmente taşıyan Tulu Porselen’in inavasyona olan azminin arttığına vurgu yapan Kılınç, “Yurt içi ve yurt dışı marka bilinirliği hızla büyüyen Tulu Porselen, teknolojik yatırımlarıyla da hep bir adım öndedir. Teknolojiyi e ticaret hedefimizi büyütmede kullanarak yurt içi ve yurt dışı pazarında etkin olmaya çalışacağız. Yılın geri kalanında marka bilinirliği ve ihracatta  hedefini artırmak için gayret sarf edeceğiz .  Teknoloji ile üretim kapasitesini artırırken sanatsal  değerinden ve kaliteden ödün vermeyerek  Türkiye  için çalışıyor Dünya için üretiyoruz sloganıyla çıktığı bu yolda  ihracatta da  güçlenerek 1.lik ödülüne layık görülmüştür. Bu başarıda emeği geçen Tulu ailesine ve çalışma arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.

Zuchex fuarına yeni ürün kalitesi ve farklı bir görünümde katılacak olan Tulu Porselen’in 30’u aşan ülkenin alıcıları ile buluşacak yurt içinde ve yurt dışında birönceki yıla göre sağladığı değişimi ispatlayacağına değinen Kılınç, şu ifadeleri kullandı: “Fuar her yıl katılımcılarıyla ve performansıyla  beklentilerimize cevap vermeye çalışmakta bu senede  oluşturacağı alt yapıyla  ulusal ve uluslararası Pazar ağını genişletip ülkemize ciddi katkı sağlayacağına inanıyorum organizasyonda emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.”

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *