MHP VE CUMHUR İTTİFAKI 2024’DE BİR ZAFER DAHA KAZANACAK “YEREL SEÇİMLERDE TARİH YAZACAĞIZ”

301

MHP Kütahya İl Başkanı Selçuk Alıç’ın yeniden başkanlığa seçildiği Genel Kurulda MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, “2024 mahalli seçimlerinde de hem Cumhur İttifakı hem de MHP olarak tarih yazacağız. Herkes görecek ki başaracağız bu yüzyıl, Türk’ün Yüzyılı olacak.” İfadelerini kullandı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya İl Başkanlığı 14. Genel Kurulunu Bengisu Sosyal Tesislerinde gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan Genel Kurula; MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, AK Parti Kütahya Milletvekili İsmail Çağlar Bayırcı, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, İl Genel Meclisi Başkanı Muammer Özcura, MHP Kütahya İl Başkanı Selçuk Alıç, AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay MHP Eskişehir İl Başkanı İsmail Candemir katıldı.

Açılış ve yoklama yapılmasının ardından divan teşekkülünde Divan Başkanlığını MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter yaptı. Faaliyet Raporları ve mali raporların okunup oylanmasının ardından MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, katılımcılara seslendi:

‘KÜTAHYA’NIN BAŞKANLARI BAŞARILARA İMZA ATTI’

Cumhur İttifakı olarak 85 milyonu kucaklayacaklarını söyleyerek sözlerine başlayan İzzet Ulvi Yönter, “Önümüzde mahalli idareler seçimimiz var. Kütahya’da Belediye Başkanımız Alim Işık ve ilçe belediye başkanlarımızın tümü çok başarılı hizmetlere imza attılar. Biz önce ülkem diyoruz önce Kütahya diyoruz. Kütahya’nın huzuru, Kütahya’nın ufku, Kütahya’nın geleceği için sorumluluk alıyoruz. “2024’e Doğru Diyar Diyar Anadolu” temasıyla çalışmalarımıza hız vereceğiz.” İfadelerini kullandı.

Cumhur ittifakında koltuk merakı, pazarlık, arka kapı diplomasisi olmadığını dile getiren Yönter, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin vatan millet ve Türkiye sevdalısı olduğuna vurgu yaptı. Dağılmış un ufak olmuş zillet ittifakı partileri ile en ufak bir işleri olmadığına değinen Yönter, “Bizim yapacağımız çok şey var en başta ulaşacağımız bir kızıl elma bir ilahi kelimetullah var.” Dedi. Kütahya’da büyük işler başarmış Başkan Işık ve diğer ilçe başkanlarını kutlayan Yönet, allah devamını getirsin duasında bulundu.

‘DAVUL BAŞKASININ TOKMAK BAŞKASININ OLAMAZ’

Yaklaşan yerel seçimlere değinen MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, Birinci stratejimiz mevcut belediye başkanlıklarımızı korumak ve üstüne daha fazlalarını almak. İkinci stratejimiz, üzerine zillet gölgesi düşmüş bütün belediyeleri cumhurla buluşturmak. İstanbul, Ankara, İzmir’in makus talihleri 31 Mart 2024 tarihinde son bulacak. Kaldı ki diğer belediyeleri saymama gerek yok.” Dedi. 14 Mayıs ve 28 Mayıs tarihlerinde Cumhur İttifakının muazzam başarısını 31 Mart 2024 tarihinde sekteye uğratamayacaklarını dile getiren Yönter, “Merkezi yönetimle yerel yönetimler arsında bir uçurum olmasına göz yumamayız. Eğer Türkiye yüzyılı hedeflerimiz gerçek olsun istiyorsak davul başkasının tokmak başkasının olamaz. Çünkü zillet belediyelerinin yönettiği partiler tek tek dökülüyor.” İfadelerini kullandı.

Kütahya’da hak ettikleri başarıya birlik ve beraberlik ile ulaşmak zorunda olduklarının altını çizen Yönter, Başkomutanlık Meydan Muharebesinin yapıldığı topraklarda, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100 yıl dönümüzde daha nice 100 yıllara ulaşacağımıza emin olduğunu dile getirdi.

‘ANADOLU İNSANININ FERASETİNE

BİR KEZ DAHA ŞAHİT OLDUM’

MHP’nin siyasi varlığı boyunca milletinin mutluluğunu düşlemiş bir parti olduğuna dikkat çeken MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, “Bu yüzden il kongrelerimiz bizim için siyasi bir toplantı değil; yenilenme ve diriliş yükseliş hamlelerine bismillah dediğimiz buluşmalardır. Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimleri başarı ile geride bıraktık. Bu süreçte Anadolu’nun insanının ferasetinin bir kez daha şahidi oldum. İnsanların kurnaz bir siyasete değil haysiyete değer verdiğini gördüm. Bu millet kendisi için emek veren kahramanları hiçbir zaman yalnız bırakmadı bırakmayacaktır.” Dedi.

‘2019 HEP BİRLİKTE ZAFER KAZANDIK’

2019 yılında biz Kütahya’da hep birlikte zafer yazdıklarını vurgulayan MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, “İnşallah 2024 yılında da bu başarının daha fazlasını hep beraber yapacağız. Allahın izniyle çıktığımız her yoldan zaferle ayrılacağız. Birbirinden değerli 10 belediye başkanımız son 5 yılda bulundukları yerlerde tarihe geçecek hizmetlerde bulundu. Hepsinden allah razı olsun. 2024 mahalli seçimlerinde de hem Cumhur İttifakı hem de MHP olarak tarih yazacağız. Herkes görecek ki başaracağız bu yüzyıl Türk’ün yüzyılı olacak.” İfadelerini kullandı.

SELÇUK ALIÇ YENİDEN BAŞKAN

Yüce allahın izniyle hedeflerinden şaşmadan Cumhuriyetin Yeni Yüzyılı Türk ve Türkiye yüzyılına doğru yol alacaklarını belirten MHP Kütahya İl Başkanı Selçuk Alıç, “Yeni zaferleri hep birlikte başaracağız. An itibariyle kongre salonumuzda bulunan tüm dava arkadaşlarımıza yol arkadaşlarımıza en iyi dileklerimi sunuyorum. Gününüz kutlu olsun. MHP Genel Başkan Yardımcısı Dr. İzzet Ulvi Yönter Bey’e teşekkür eder ve divan heyetimizi saygıyla şükranla selamlarım.” Şeklinde konuştu. Tek listeyle gidilen seçimde MHP Kütahya İl Başkanı Selçuk Alıç yeniden başkanlığa seçildi. Yönetim Kurulu asil listesi şu isimlerden oluştu: Mehmet Karabekir, Selahatın Orman,Adnan Kurnaz, Gökhan Umay, Abdullah Doğan, Emre Koçak, Hasan Öztulum, Burak Bozkurt, Engin Mansuroğlu, Hasan Hüseyin Elğin, Oğuz Mandal, Murat Nacak, Zeki Uluca, Alı Ercura, Mehmet Kalkan, İsmail Yurt, Rıdvan Altay, Tahir Akçan, Fatih Aydınalp, Fikret Filiz, Nurullah Albayrak, Ayşegül Cenker, Ceyda Çetin, Ayşe Aşman.

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *