MAVİ ŞİMŞEK TARAFTARI İLE BULUŞUYOR

447

15 YIL SONRA YENİDEN

RAKİP AKHİSARSPOR

Geçtiğimiz hafta Ağrı 1970 ile 2-2 berabere kalan Belediye Kütahyaspor,yarın saat 16.00’da Akhisarspor ile karşı karşıya gelecek. 15 yıl aradan sonra yeşil siyahlılar ile yeniden karşılaşacak Belediye Kütahyaspor, taraftarına kavuşacağı maçtan 3 puan ile ayrılmayı hedefliyor.

TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Belediye Kütahyaspor, ligin dördüncü haftasında yarın saat 16.00’da Akhisarspor ile karşı karşıya gelecek.

Geçtiğimiz hafta deplasmanda oynanan Ağrı 1970 karşılaşmasından 2-2’lik beraberlikle ayrılarak ligde puanını 4’e çıkaran Belediye Kütahyaspor, oynadığı 3 maçta 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı.

HALİL ERDOĞAN DÜDÜK ÇALACAK

Yeni sezonun kendi sahasındaki ilk maçında cezası sebebiyle boş tribünler karşısında mücadele veren mavi lacivertliler bu sezon taraftarı ile ilk kez buluşacak. Yarın Dumlupınar Stadyumunda oynanacak maçı Hakem Halil Erdoğan yönetecek. Erdoğan’ın yardımcılıklarını ise Uğur Çakmak ve Cem Mustafa Akpınar üstlenecek.

Ligde 11’inci sırada bulunan Rakip Akhisarspor ise geçtiğimiz haftayı bay geçen takım olmuştu. Yeşil siyahlılar ile 15 yıl sonra yeniden maça çıkan Belediye Kütahyaspor taraftarının da desteği ile sahadan üç puanla ayrılmayı hedefliyor.

4. HAFTANIIN DİĞER MAÇLARI

Tüm maçların yarın tamamlanacağı 3.Lig 4. Grupta üçüncü haftanın diğer maçları şöyle: 1922 Konyaspor – Kuşadasıspor, Sivas Dört Eylül Futbol A.Ş – Bornova 1877 Sportif Yatırımlar A.Ş, Bayburt Özel İdare Spor – Darıca Gençlerbirliği A.Ş., Karaköprü Belediye Spor – Merkür Jet Erbaaspor, Osmaniyespor Futbol Kulübü –         Büyükçekmece Tepecik Spor A.Ş., Silivrispor – Onvo Ağrı 1970 Spor Kulübü. Fatsa Belediyespor ise bu haftayı bay geçen takım olacak.

ENGİN SAĞLAM




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *