TEKDEMİR: ‘ŞAMPİYONLUKLAR KÜTAHYASPOR ADI İLE YAŞANACAK’

128

Spora dair vaatlerini sıralayan İYİ Parti Kütahya Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Tekdemir, kulübün adının Kütahyaspor olacağını ve kulüp için kalıcı gelir temin edileceğini belirtti. Tekdemir, yeni tesisler ve altyapı akademisi ile şampiyonluklar yaşanacağını ifade etti.

“Değişimin Tek Adresi” sloganıyla seçim çalışmalarına devam eden İYİ Parti Kütahya Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Tekdemir, Kütahyaspor ve Amatör Spor Projeleri hakkında açıklamalarda bulundu.

KULÜBE KALICI GELİR TEMİN EDİLECEK

Spora dair vaatlerini sıralayan Tekdemir, kulübün adının Kütahyaspor olacağını ve kulüp için kalıcı gelir temin edileceğini belirtti.

Kütahya’nın uzun süredir hasretle beklediği stadyumun yapılacağını ifade eden Tekdemir,  yeni tesisler yapılacağını ve altyapı akademisi kurulacağını vurguladı. Tekdemir, bu sayede Kütahya’nın şampiyonluklar kutlayacağını dile getirdi.

AMATÖR SPOR İÇİN YENİ SAHALAR YAPILACAK

Amatör spor için yeni sahalar yapılacağını müjdeleyen Tekdemir, “Spor evi ve tesisi kurulacak Kulüplere yer tahsisi yapılacak. Nakdi destek sürekli olacak. Araç ve yakıt desteği verilecek. Sponsorluk sistemi getirilecek. Şehir dışı müsabakalar desteklenecek. Başarılı sporcular ödüllendirilecek.” İfadelerini kullandı.

Tekdemir, spora dair Yoncalı Spor, Kamp ve Eğitim Merkezi Projesi, Eğlence Merkezi Projesi, Motor Sporları Projesi, Su Sporları Projesi, Frig Vadisi Projesi Projeleri de olduğunu açıkladı.

ENGİN SAĞLAM




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *