MESİRE ALANINDA TUVALET ALARMI!

162

Yoncalı Mesire Alanında vakit geçirmek isteyen vatandaşlar alanda bulunan iki tuvaletin de kilitli olması sebebiyle zor anlar yaşıyor. En temel ihtiyaçlarını gidermek için yakındaki bir cami tuvaletine giden vatandaşlar, tuvalette yoğunluk sebebiyle büyük bir hijyen problemi olduğunu belirtti.

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte Kütahyalılar, piknik yapmak,açık havada vakit geçirmek amacıyla şehrin yeşil alanları ve mesire yerlerine rağbet gösteriyor. Eğlenmek dinlenmek isterken Yoncalı’nın termal sularında şifa da bulmak isteyen Kütahyalıların ilk tercihinden birisi Yoncalı Mesire Alanı oluyor.

İKİ TUVALET DE KİLİTLİ

SEBEBİ İSE BİLİNMİYOR

Sadece Kütahyalıların değil turistlerin de gözbebeği konumundaki Yoncalı Mesire Alanı’na giden vatandaşların en büyük sorunu ise tuvalet. Alanın iki ucunda bulunan iki tuvaletin de nedeni bilinmeyen bir şekilde kilitli olması sebebiyle vatandaşlar, zor anlar yaşıyor. En temel ihtiyaçlarından birini gidermek isteyen vatandaşlar çareyi en yakın camiye gitmekte buluyor. Ancak kullanım yoğunluğu sebebiyle cami tuvaletlerinin durumu ise içler acısı.

TERMAL TURİZM HEDEFİNE GÖLGE DÜŞÜRÜYOR

Son peyzaj ve çevre düzenlemelerinin yüzleri güldürdüğü Yoncalı Mesire Alanındaki tuvalet sorunun çözülmesi bekleyen vatandaşlar, yaşanan sorunun termal turizmin gelişmesi için yapılan çalışmalara gölge düşürdüğünü belirtti. Yoncalı’da tuvalete gitmem gerekir korkusu yaşamadan vakit geçirmek istediklerini ifade eden vatandaş, hijyen endişelerini dile getirdi.

M. RIDVAN CEBECİOĞLU




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *