AKINCILARSPOR KADIN FUTBOL TAKIMI İLK MAÇINI YAPTI: PROFESYONEL LİG İÇİN DESTEK BEKLİYOR

129

Hamburg Türk Karması ile yaptığı ilk karşılaşmasından sahadan 9-3’lük galibiyet ile ayrılan Tavşanlı Akıncılarspor Kadın Futbol Takımı, profesyonel ligde boy göstermek için destek bekliyor.

Tavşanlı Akıncılarspor Kadın Futbol Takımı, ilk karşılaşmasını Hamburg Türk Karması’na karşı gerçekleştirdi. Bilecik İl Stadı’nda oynanan hazırlık maçını Tavşanlı Akıncılarspor, 9-3’lük skorla kazandı.

İLK JENERASYON PROFESYONEL LİGDE

Akıncılarspor Kulüp Başkanı ve aynı zamanda antrenör Murat Göçmen, gerçekleştirilen ilk karşılaşmada sporcularının başarılı performans gösterdiğini ifade ederek, “Kadın futbol takımımız 5 sene önce kuruldu ilk jenerasyondaki kızlarımız profesyonel ligde oynuyorlar. Bu jenerasyon bugün ilk maçlarını oynadılar, sahada çok üst düzey performans sergilediler ve farklı bir sonuçla galip geldiler.” Dedi.

ŞİMDİ KIZLARIMIZA DESTEK ZAMANI

5 futbolcuya transfer talipleri çıktığını dile getiren Göçmen, “Onlarla ilgili duruma bakacağız. Ben istiyorum ki buranın kızları, şehrimizin kızları Tavşanlı’ya hizmet etsinler. Destek gelirse Tavşanlı Akıncılarspor Kadın Futbol Takımı profesyonel ligde boy gösterecek. İlk kızlarımız destek bulamadığımız için dışarıya hizmet ediyor. Bu kızlarımız inşallah destek bulur ve memleketin bayrağını temsil ederler. Haydi Tavşanlı, şimdi kızlarımıza destek zamanı” şeklinde konuştu.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *