BELEDİYE KÜTAHYASPOR LİDERİ KONUK EDECEK

179

Belediye Kütahyaspor, yarın saat 14.00’da kendi sahasında lider Karaköprü Belediye Spor’u  konuk edecek. Zorlu maç için tüm hazırlıklarını tamamlayan mavi lacivertliler, kupaya veda etmelerinin ardından ligde 3 puan alarak üst sıralara yükselmeyi hedefliyor.

Ziraat Türkiye Kupası’ndaki yenilgiyle kupaya veda eden Belediye Kütahyaspor, Karaköprü Belediye Spor maçı ile lige dönüyor. TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Belediye Kütahyaspor, ligin dokuncu haftasında yarın saat 14.00’da kendi sahasında lideri konuk edecek.

MAVİ ŞİMŞEK 5’İNCİ SIRADA

Ligdeki son maçında Bayburt Özel İdare Spor deplasmanından 0-5’lik net bir galibiyet ile ayrılan Belediye Kütahyaspor, ligde puanını 13’e çıkardı. Belediye Kütahyaspor, oynadığı 7 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak ligde 5. Sırada yer aldı.

Geçtiğimiz hafta kendi sahasında Akhisarspor’u 7-3’lük skor ile yenen rakip Karaköprü Belediye Spor ise 22 puan ile ligde birinci sırada bulunuyor.

Dumlupınar Stadı’nda oynanacak maçı Hakem Evren Aydoğan yönetecek. Aydoğan’ın yardımcılıklarını ise Adem Mazlum ve Mehmet Özgür İşbilen üstlenecek.

9. HAFTANIIN DİĞER MAÇLARI

3.Lig 3. Grupta dokuzuncu haftanın diğer maçları şöyle: Silivrispor – Bayburt Özel İdare Spor, Darıca Gençlerbirliği A.Ş. – Bornova 1877 Sportif Yatırımlar A.Ş, Akhisarspor – Osmaniyespor Futbol Kulübü, Merkür Jet Erbaaspor – Büyükçekmece Tepecik Spor A.Ş., Kuşadasıspor – Fatsa Belediyespor, Onvo Ağrı 1970 Spor Kulübü – Sivas Dört Eylül Futbol A.Ş. 1922 Konyaspor ise bu haftayı bay geçen takım olacak.

ENGİN SAĞLAM




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *