NG GRUP’TAN CUMHURİYETİN 100. YILINA ÖZEL KAN BAĞIŞI KAMPANYASI ‘MİNNET BORCUMUZU ÖDEMEK İSTEDİK’

264

NG Grup’un, Cumhuriyetin 100. Yılında “Cumhuriyet Sana Kanım Da Feda Canım Da…” sloganıyla düzenlediği kan bağışı kampanyasında ilk kan bağışını yapan Kütahya Porselen Yönetim Kurulu Başkanı Sema Güral Sürmeli, “Bu topraklara olan minnet borcumuzu bir nebze de olsa ödemek istedik” dedi.

NG Grup, Cumhuriyetin 100. yılında, bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin kahramanları olan şehit ve gazileri anmak ve bu topraklara minnet borcunu bir nebze de olsa ödemek için “Cumhuriyet Sana Kanım Da Feda Canım Da…” sloganıyla kan bağışı kampanyası düzenledi.

NG Grup, Cumhuriyetin 100. yılı kapsamında çok anlamlı bir organizasyona daha imza attı. NG Grup, “Cumhuriyet Sana Kanım Da Feda Canım Da…” sloganıyla, 6 Kasım Pazartesi günü Kütahya’da bulunan fabrikasında kan bağışı kampanyası düzenledi.

İLK KAN BAĞIŞI SEMA GÜRAL SÜRMELİ’DEN

Kampanyanın startını, Kütahya Porselen Yönetim Kurulu Başkanı Sema Güral Sürmeli verdi. Sema Güral Sürmeli, Cumhuriyetimizin 100. yılında, kan bağışı ile vatanına ve milletine olan sevgisini gösteren tüm NG Grup çalışanlarına teşekkür ederek şunları kaydetti: “’Cumhuriyet Sana Kanım Da Feda Canım Da’ sloganıyla gerçekleştirdiğimiz bu bağış kampanyası ile Cumhuriyetimizin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin kahramanlarını saygıyla andık ve bu topraklara olan minnet borcumuzu bir nebze de olsa ödemek istedik. Bu anlamlı kampanyaya destek sunan tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.”




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *