16. ULUSAL SPOR ÖDÜLLERİ’NDE BAŞKAN IŞIK’A ÖDÜL VERİLDİ

306

Kırıkkalegücü Spor Kulübü 16. Ulusal Spor Ödülleri’nde, spora ve sporcuya desteklerinden dolayı ‘Yılın İl Belediye Başkanı’ ödülüne layık görülen Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, binlerce çocuğu sporla buluşturduklarını, Kütahya Belediyesi olarak spora ve sporcuya desteklerinin artarak devam edeceğini belirtti.

SPORA YAPILAN DESTEĞİN KIYMETİ VURGULANDI

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Kırıkkalegücü Spor Kulübü 16. Ulusal Spor Ödülleri’nde, spora ve sporcuya desteklerinden dolayı ‘Yılın İl Belediye Başkanı’ ödülüne layık görüldü. Ödül töreninde Başkan Işık’a spora ve sporcuya yaptığı maddi manevi desteklerden dolayı teşekkür edilerek özellikle Kütahya’da amatör spora yapılan desteğin çok kıymetli olduğu vurgulandı.

‘KÜTAHYALILAR ADINA ALIYORUM’

Kırıkkalegücü Spor Klübü Başkanlığınca düzenlenen 16. Ulusal Spor Ödülleri töreninde Amatör Spor Klüplerine ve Sporculara yaptıkları katkılar nedeniyle 2023 Yılının En Başarılı İl Belediye Başkanı Ödülünü Kütahyalılar adına almanın onurunu yaşadıklarını ifade eden Başkan Işık, “Şehrimize ve hemşehrilerimize hayırlı olsun inşallah.” İfadelerinin kullandı.

‘BİNLERCE ÇOCUĞU SPORLA BULUŞTURDUK’

Kırıkkalegücü Spor Kulübü Başkanı Güven Gündüz’e ve emeği geçenlere teşekkür eden Başkan Işık, Belediye Kütahyaspor ve Kütahya Belediyespor olarak binlerce çocuğu sporla buluşturduklarını, Kütahya Belediyesi olarak amatör sporlar başta olmak üzere spora ve sporcuya desteklerinin artarak devam edeceğini belirtti.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *