NG GRUP CUMHURİYETİN 100. YILINDA ATA’NIN HUZURUNDA ‘BİZ BURADAYIZ MÜSTERİH OLUNUZ’

238

NG Grup olarak Cumhuriyetin 100. yılına iz bırakmak için Mustafa Kemal Atatürk’ün huzuruna çıktıklarını ifade eden Grup adına Kütahya Porselen Yönetim Kurulu Başkanı Sema Güral Sürmeli, Anıtkabir Özel Defteri’ni ” Gölgeniz üzerimizde. Sevginiz yüreğimizde. Biz buradayız, müsterih olunuz…” diyerek imzaladı.

NG Grup Cumhuriyetin 100. yılına bir iz bırakmak için Atanın huzuruna çıktı. 100 NG Grup çalışanının katılımı ile gerçekleştirilen Anıtkabir ziyaretinde NG Grup adına Kütahya Porselen Yönetim Kurulu Başkanı Sema Güral Sürmeli, Cumhuriyetin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün mozolesine çelenk bıraktı.

‘GÖLGENİZ ÜZERİMİZDE

SEVGİNİZ YÜREĞİMİZDE’

NG Grup adına Anıtkabir Özel Defteri’ni de imzalayan Kütahya Porselen Yönetim Kurulu Başkanı Sürmeli, “Kurucumuz Sayın Nafi Güral’ın açtığı yolumuzda, yüksek bir özgüven ve kararlılıkla yürüyoruz. Sayenizde çalışmalarımızı her türlü kaygı ve korkudan azade sürdürüyor, şanlı bayrağımızı dünyanın her yerinde, en yüksekte, şerefle dalgalandırıyoruz. Biliyoruz ki kıymet bilmek, sahip olmaktan değerli. Gölgeniz üzerimizde. Sevginiz yüreğimizde. Biz buradayız, müsterih olunuz…” diyerek sözlerini tamamladı.

‘NE BÜYÜK HEYECANMIŞ

BU GURURU YAŞAMAK’

Program TBMM eski binası ve Cumhuriyet müzesi gezisi ile son buldu. Programın ardından sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Kütahya Porselen Yönetim Kurulu Başkanı Sürmeli, “Cumhuriyetimizin 100. yılına NG Grup olarak 100 çalışma arkadaşımız ile bir iz bırakmak için Atamızın huzurundaydık. Anıtkabir ziyaretimizde ailem ve NG Grubumuzda bulunan 4bin 600 çalışma arkadaşım adına, Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün mozolesine çelenk bıraktım. Ne büyük heyecanmış bu gururu yaşamak. Tören boyunca binlerce kez, bize verdiği değerler ve Cumhuriyet için teşekkür ettim” ifadelerini kullandı.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *