‘KÜTAHYA’DA BELEDİYEYİ ALACAĞIZ’

240

CHP Kütahya İl Başkanlığı koltuğuna oturan Tamer Yenikaya CHP’de yeni bir sayfa açıldığını Kütahya’da parti içerisinde yeni bir heyecan oluştuğunu belirterek “CHP yönetimine birçok genç ismi dahil ettik. Yerel seçimlerde güzel bir yol izleyeceğiz Kütahya’da belediyeyi alacağız.” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kütahya İl Başkanı değişti. CHP 38. Olağan Kurultayda Parti Meclis üyeliğine seçilmesiyle il başkanlığından istifa eden Dr. Zeliha Aksaz Şahbaz’ın yerine il yönetim kurulu toplantısında Tamer Yenikaya oy birliğiyle İl Başkanı, Sebahattin Erim İl Sekreteri seçildi. Yerel seçim çalışmalarında nasıl bir yol izleyeceklerini GAZETE KIRKÜÇ’e anlatan CHP Kütahya İl Başkanı Tamer Yenikaya parti yönetimi ve ilçe teşkilatlarıyla beraber çalışmalara ara vermeden başalyacaklarını belirtti.

‘DEĞİŞİMLE BERABER HEYECAN GELDİ’

Cumhuriyet Halk Partisi adına yeni bir sayfa açıldığını ifade eden Yenikaya  “Güzel şeyler olacak. Önümüzde yerel seçim var. Yerel seçimlerde güzel bir yol izleyeceğiz. Partimiz içerisinde seçmenimizde, seçimleri kaybetmenin hüznü vardı. Bu değişimle beraber tekrar bir heyecan geldi” diye konuştu. CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in kadroların gençleşeceğini sözlerini hatırlatan Yenikaya, Zeliha Aksaz Şahbaz önderliğinde CHP yönetimine birçok genç ismi dahil ettiklerini söyledi. Gençlerin yönetime dahil olmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Yenikaya “Bu yolu onlarla beraber yürüyeceğiz. Biz de bu kurultayda ne olacağını bilmiyorduk. Eski İl Başkanımız Zeliha Aksaz Şahbaz, Genel Başkanımız Özgür Özel seçimi kazanınca parti meclisine girdi ve Genel Başkan Yardımcısı oldu. Kütahya’mızda da açılan boşluğa arkadaşlarım beni gösterdiler, beni seçtiler” ifadelerini kullandı.

ANKARA’DAN DÖNDÜ TEŞKİLATI TOPLADI

Birkaç günlük bir il başkanı olduğunu ve Ankara’dan dün döndüğünü kaydeden Yenikaya döner dönmez seçim planlarıma başladıklarının altını çizerek “Hemen partide arkadaşlarımla birlikte bir toplantı yapacağız. Daha sonra il yönetimi ve ilçe başkanlarıyla toplantılarımızı hızlandırarak çalışmalarımızı başlayacağız” şeklinde konuştu.

Öncelikli hedeflerinin belediye seçimleri olduğunu vurgulayan Yenikaya şu ifadeleri kullandı; “Kütahya’da belediyeyi alacağız. İlçelerimizde de belediyeleri almak için mücadele edeceğiz. Alacağımıza da inanıyorum. Yapılacak toplantı sonrasında adaylar hakkında Kütahya’nın belediye başkanından beklediği özellikler hakkında konuşup istişareler yapacağız. Seçim çalışmalarımıza da ara vermeden devam etmiş olacağız.”




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *