KÜTAHYA’DAKİ BÖLÜNMÜŞ ADLİYE PROBLEMİ BAKAN TUNÇ’A İLETİLDİ

158

Baro Başkanı Av.Edip İlkay Sunay’ın Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’u ziyaretinde Kütahya’da Bölünmüş Adliye Problemi, Kütahya İli ve İlçe Noter İhtiyacı, İcra Müdürlükleri Konumu, Yeni Dönem CMK Ücretleri, Adliye Personel Eksikliği, Mesleğimizin ve Meslektaş Sorunları üzerine istişarede bulunuldu.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Baro Başkanı Av.Edip İlkay Sunay’ı Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) kabul etti. Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kütahya Milletvekilleri Av. Adil Biçer, İsmail Çağlar Bayırcı ve Mehmet Demir de ziyarette yer aldı.

NOTER İHTİYACI AKTARILDI

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ile yapılan görüşmede Kütahya’da Bölünmüş Adliye Problemi, Kütahya İli ve İlçe Noter İhtiyacı, İcra Müdürlükleri Konumu, Yeni Dönem CMK Ücretleri, Adliye Personel Eksikliği, Mesleğimizin ve Meslektaş Sorunları üzerine istişarede bulunuldu.

Kütahya Barosu’ndan yapılan açıklamada, “Adalet Bakanı Sayın Yılmaz Tunç beyefendiye kabullerinden ve taleplerimizin değerlendirilmesi konusunda desteklerinden dolayı Sayın Vekillerimiz Av. Adil Biçer, İsmail Çağlar Bayırcı ve Mehmet Demir’e Kütahya Barosu olarak teşekkür ederiz.” İfadelerine yer verildi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *