VALİ IŞIN İŞ DÜNYASININ TALEPLERİNİ DİNLEDİ ‘ELİMİZDEN GELEN DESTEĞİ VERECEĞİZ’

225

30 Ağustos OSB’deki Öztaş Makine ve Metal Fabrikası ile Asel Teknik’i ziyaret eden Vali Musa Işın, “İş dünyasının talep ve ihtiyaçlara imkanlar dahilinde çözüm üretmeye çalışıyoruz. Firmalarımızın çalışmalarını başarıyla sürdürebilmeleri için elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz” dedi.

Kütahya Valisi Musa Işın, üretimi yerinde görmek ve iş dünyasının taleplerini dinlemek amacıyla 30 Ağustos Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) faaliyet gösteren Öztaş Makine ve Metal Fabrikası ile Asel Teknik’i ziyaret etti.

Ziyarette, Öztaş Makine ve Metal Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Öztaş ve Asel Teknik Makine İnşaat ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yenipazar, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barkın Minez ile birlikte üretim alanlarını gezen Vali Işın, üretim süreçlerini inceleyip çalışmalar hakkında bilgi aldı.

‘İMKANLAR DAHİLİNDE

ÇÖZÜM İÇİN ÇALIŞIYORUZ’

İşçilerle de görüşüp sohbet eden Vali Işık Kütahya’nın sanayi şehri olduğunu belirtti. Sayın Valimiz, “Her fırsatta üretim alanlarını ziyaret ediyor, iş dünyasının talep ve ihtiyaçlarını dinliyor, imkanlar dahilinde çözüm üretmeye çalışıyoruz. Firmalarımızın çalışmalarını başarıyla sürdürebilmeleri için elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz” dedi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *