‘KÜTAHYA’NIN BEKLETİLERİNİ TAKİP EDECEĞİZ’ TALEPLER İLETİLDİ

258

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu’na Kütahya’nın taleplerini ileten AK Parti heyeti, Kütahya’nın tüm sektör ve alanlardaki talep ve beklentilerini azim ve gayretle takip etmeye devam edeceklerini vurguladı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kütahya Milletvekilleri Adil Biçer, İsmail Çağlar Bayırcı, Mehmet Demir ve İl Başkanı Mustafa Önsay, birlikte Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’yi ziyaret etti.

TOPLU AHIR YAPIMI TALEBİ İLETİLDİ

İlçe ve Belde belediyelerinin taleplerinin yanı sıra Kütahya Merkezde Ahmetoluğu çiftliği bölgesinde İlk İşyerim projesi kapsamına aldırdıkları, arsa tahsislerini tamamlanan 60 işyeri için talep toplama ve projelendirilmeye geçilmesi talebini ilettiklerini ifade eden Milletvekili İsmail Çağlar Bayırcı, “Yine merkezde köyden mahalleye dönüşen 26 mahallemizde hayvancılıkla uğraşan hemşehrilerimiz için TOKİ eliyle toplu ahır yapımı talebimizi ilettik. Ağrı Merkezde yapımı devam eden projenin benzerinin Kütahya merkezde yapılması, mahallelerimizdeki bulunan 16bin 40 büyükbaş, 37bin 414 küçükbaş hayvan mevcudumuzun sürdürülmesi ve artırılması, daha modern şartlarda  hayvancılığa geçişimiz için büyük önem arz etmektedir.” İfadelerini kullandı.

Bayırcı, Kütahya’nın tüm sektör ve alanlardaki talep ve beklentilerini azim ve gayretle takip etmeye devam edeceklerini vurguladı.

İSTANBUL-ANTALYA YOLU

PROJESİ GÖRÜŞÜLDÜ

Kütahya heyeti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu’nu da ziyaret etti. Ziyarette Kütahya’da mevcut devam eden Tavşanlı-Domaniç, Emet-Tavşanlı ve Simav Abide-Demirci karayolu yatırımları, TCDD nezdinde şehrin beklentilerini, İstanbul-Antalya otobanı proje çalışmalarını görüşüldü. Yolun medeniyet ve kalkınmanın temeli olduğunu ifade eden Bayırcı, Kütahya’nın taleplerini sürekli, azimle ve ısrarla takip etmeye devam edeceklerini belirtti.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *