MHP TAVŞANLI BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI ALİ ATAŞ ‘LİNYİTSPOR MARKASININ HER ZAMAN YANINDAYIM’

406

MHP Tavşanlı Belediye Başkan Aday Adayı Belde ve Mahalle Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Ataş, TKİ Tavşanlı Linyitspor’un maçını tribünden takip etti. Ataş,” TKİ Tavşanlı Linyitspor, şehrimizin bir markasıdır. Geçmişte kulüp yönetiminde yer aldım ve her zaman takımın yanında olmaya devam edeceğim.” dedi.

TRİBÜNDEN DESTEK VERDİ

MHP Tavşanlı Belediye Başkanı aday adayı olan Ali Ataş, TKİ Tavşanlı Linyitspor’u desteklemek amacıyla Ada Stadı’nda düzenlenen maça katıldı. TKİ Tavşanlı Linyitspor, Tire 2021 FK 1-0 mağlup ederken, Ali Ataş da taraftarlarla birlikte maçı tribünden izledi. Bağlık Mahallesi Muhtarı ve Belde Mahalle Muhtarlar Derneği Başkanı olan Ataş, geçmiş dönemlerde TKİ Linyitspor kulüp yönetiminde yer almış bir isim.

‘SPOR BİRLEŞTİRİCİ BİR GÜÇTÜR’

Ali Ataş, maç sonrasında yaptığı açıklamada, “TKİ Tavşanlı Linyitspor, şehrimizin bir markasıdır. Geçmişte kulüp yönetiminde yer aldım ve her zaman takımın yanında olmaya devam edeceğim. Spor, birleştirici bir güçtür ve ben de bu birlikteliği desteklemek için buradayım” dedi.

Ali Ataş’ın TKİ Tavşanlı Linyitspor’a verdiği destek, hem spor camiasında hem de Tavşanlı halkı arasında olumlu bir şekilde karşılandı




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *